x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cod galben de ceaţă. Porturile maritime şi Autostrada Transilvania au fost închise

Cod galben de ceaţă. Porturile maritime şi Autostrada Transilvania au fost închise

20 Noi 2011   •   06:04
Cod galben de ceaţă. Porturile maritime şi Autostrada Transilvania au fost închise

UPDATE: Autostrada Transilvania a fost inchisa duminica, la pranz datorita vizibilitatii extrem de reduse. De altfel, ANM a emis avertizare god galben de ceata, valabil pana la ora 15, pentru Dobrogea, Oltenia, Transilvania si Moldova

UPDATE: Doua curse aeriene care urmau sa aterizeze la Constanta au fost redirectonate din cauza cetii extrem de dense. Astfel, cursa Istanbul - Constanta a fost redirectionata catre aeroportul din Tulcea, in timp ce un avion care efectua o cursa Pisa - Constanta a a aterizat in cele din urma pe aeroportul Baneasa.

Ceata dar si poleiul format pe sosele creaza mari probleme in mai multe zone ale tarii. Astfel, in Capitala si pe A1 sunt mari probleme de vizibilitate, la fel si in judetele Prahova si Dambovita.

Un grav accident, soldat cu un mort si patru raniti, s-a produs din aceasta cauza duminica dimineata, pe DN72 Ploiesti - Targoviste, la iesirea din I.L.Caragiale.

De asemenea, din cauza cetii, toate porturile maritime din Romania au fost inchise. Decizia a fost luata de Capitaniile portuare deoarece vizibilitatea redusa nu mai permite accesul navelor in radele porturilor. De aemenea, nicio nava nu mai are voie sa intre sau sa iasa din porturile din judetul Constanta, iar operatiunile de incarcare-descarcare din porturi au fost sistate.



×
Subiecte în articol: ceata trafic perturbat