x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Codul rutier cu gloante de cauciuc

Codul rutier cu gloante de cauciuc

10 Noi 2008   •   00:00

Un tânăr a tras, luni, mai multe gloanţe de cauciuc în direcţia unui bărbat cu care a avut un conflict în trafic, la Cluj-Napoca, şi pe care l-a urmărit până în localitatea clujeană Floreşti, victima fiind rănită la picior.



Subcomisarul Ştefan Goia de la Poliţia Floreşti a declarat că scandalul între cei doi conducători auto, Marius Scurtu, de 24 de ani, şi Radu George Olteanu, a început la ieşirea din municipiul Cluj-Napoca, la podul către Floreşti, după care cei doi s-au urmărit până în localitatea Floreşti, pe strada Horea.

Acolo, unul dintre şoferi, Marius Scurtu, a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras cel puţin cinci gloanţe în direcţia celuilalt, victima fiind rănită la picior. Ulterior, victima a luat o scândură şi l-a lovit pe agresor peste o mână.

La faţa locului au intervenit mai mulţi poliţişti din Floreşti, care i-au despărţit pe cei doi. Agresorul a fost tratat de un echipaj SMURD, iar victima a declarat că va merge la Institutul de Medicină Legală pentru a scoate un certificat.

Conform unor surse din Poliţie, Scurtu avea permis de port-armă.

Poliţia a început o anchetă în acest caz, arma cu care s-a tras fiind confiscată.
Mediafax

×
Subiecte în articol: romania