x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Combate populația de rozătoare cu firma de deratizare Iași și produse dintr-un magazin DDD

Combate populația de rozătoare cu firma de deratizare Iași și produse dintr-un magazin DDD

21 Noi 2022   •   08:30
Combate populația de rozătoare cu firma de deratizare Iași și produse dintr-un magazin DDD

Rozătoarele nu sunt doar conviețuitoare neplăcute, ci și periculoase. Ele răspândesc multe boli infecțioase la oameni și animalele domestice. Rozătoarele contaminează alimentele și obiectele de uz casnic cu excrementele lor, urina, părul și multe altele. Aceștia sunt activi noaptea, preferă întunericul și, prin urmare, locuiesc în subsoluri, poduri, magazii, clădiri abandonate, puțuri de canalizare și alte astfel de spații. Rozătoarele au un simt al mirosului si auzului foarte dezvoltat și de asemenea, pot urca și înota.

Acțiunile care ar ajuta în lupta împotriva șobolanilor sunt: ​​îndepărtarea vegetației din apropierea clădirilor, îndepărtarea mobilierului și a aparatelor electrice vechi, astuparea rosturilor și deschiderilor din fundația clădirii, acoperiș, podea sau pereți, punerea unei plase fine pe deschiderile de conducte și apelarea la firma de deratizare Iași care dispune de experiență, are licență și garantează calitatea serviciilor oferite.

Nu ți se cere nimic după procesare

Pentru fiecare tratament efectuat se întocmeşte un protocol după modelul emis de Ministerul Sănătăţii, care conţine denumirea preparatului, concentraţia, cantitatea folosită şi măsurile de siguranţă. Pentru a scăpa de conviețuirea neplăcută cu șobolanii și cu 100% probabilitate, ai nevoie doar de deratizarea profesională. Dificultatea constă în faptul că măsurile unice nu oferă eficacitatea dorită, deoarece în acest caz nu va funcționa pentru a ucide toate rozătoarele. Este necesar să se folosească o combinație de metode, în funcție de programul pe care îl dezvoltă specialistul.

Firma de deratizare Iași oferă servicii profesionale de control al dăunătorilor de mulți ani. Personalul va selecta în mod independent preparatele și instrumentele necesare, precum și metodele de combatere a rozătoarelor. De regulă, procesarea este efectuată de două ori la un anumit interval. Există trei moduri principale de a controla rozătoarele: chimic, fizic, combinate.

Combaterea chimică implică utilizarea momelilor cu otravă, care au un efect mortal asupra șobolanului și pe care le poți găsi într-un magazin DDD. Există mai multe moduri de a extermina dăunătorii: adăugarea de raticide la alimentele preferate ale rozătoarelor, care sunt apoi lăsate în locurile unde este cel mai probabil să apară.

Lupta cu șobolanii se face și prin răspândirea otrăvurilor în vizuini, în apropierea cuiburilor, de-a lungul căilor bine bătute de rozătoare, în apă, care este plasată în zona locurilor lor de posibilă apariție.

Magazin DDD - Raticide și capcane

Raticidele sunt substanțe otrăvitoare care pot fi folosite doar de profesioniști, dar care pot fi găsite într-un magazin DDD. Utilizarea necorespunzătoare poate fi periculoasă pentru necunoscători. Metoda fizică de luptă este capturarea rozătoarelor cu ajutorul unor dispozitive mecanice (capcane pentru șobolani). Ele sunt folosite pentru a distruge dăunătorii, precum și pentru a crea bariere de protecție la unitățile unde probabilitatea apariției lor este foarte mare. De exemplu, în depozitele pentru depozitarea alimentelor. În plus, metodele fizice de control sunt utilizate în cazurile în care utilizarea substanțelor chimice este imposibilă din anumite motive. Poți combate populația de rozătoare cu firma de deratizare Iași și produse dintr-un magazin DDD.

Momelile și capcanele pe care le poți găsi într-un magazin DDD sunt instalate astfel încât să excludă contactul copiilor și animalelor de companie cu ele. În plus, specialiștii folosesc substanțe speciale cu amărăciune crescută. Acest lucru evită otrăvirea câinilor și pisicilor. Pentru distrugerea eficientă a șobolanilor, este important să alegi tipul potrivit de capcană, tipul de momeală și locația instalării acestora. Acest lucru poate fi realizat numai de profesioniști cu cunoștințele și experiența necesare în controlul rozătoarelor, precum firma de deratizare Iași.

 

×