x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concert cu probleme pentru Carla's Dream la Piatra Neamț. Membrii formației acuză ISU Neamț de intervenție tardivă

Concert cu probleme pentru Carla's Dream la Piatra Neamț. Membrii formației acuză ISU Neamț de intervenție tardivă

21 Mai 2016   •   12:20
Concert cu probleme pentru Carla's Dream la Piatra Neamț. Membrii formației acuză ISU Neamț de intervenție tardivă

ISU Neamţ a oprit, vineri seara, un concert al formaţiei Carla's Dream, care se desfăşura în incinta Galleria Mall Piatra Neamţ, după ce 9 copii au leşinat din cauza condiţiilor improprii în care avea loc evenimentul. 

Inspectorul şef al ISU Neamţ, colonel Ioan Niţică, a declarat, într-un comunicat remis AGERPRES, că după sistarea concertului, s-a trecut la evacuarea ordonată a celor prezenţi la eveniment, dat fiind faptul că spaţiul era foarte mic şi exista riscul producerii unor incidente. 

'La eveniment era un număr foarte mare de persoane într-un spaţiu foarte mic şi nu se mai putea asigura o eventuală evacuare în condiţii de siguranţă. Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la faţa locului, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital', a declarat inspectorul şef al ISU Neamţ. 

Membrii formaţiei Carla's Dream au condamnat condiţiile în care a fost organizat concertul şi au anunţat pe pagina lor de socializare că vor face plângere la poliţie. 

'Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal. (...) De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru a 'sensibiliza' afaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină! Nu ne vom lăsa şi îi rugăm pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plângere la poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată', au spus cei de la Carla's Dream pe pagina lor de socializare. 

Concertul formaţiei Carla's Dream a fost organizat de reprezentaţii Galleria Mall din Piatra Neamţ în incinta clădirii, cu scopul de a relansa activitatea comercială a mall-ului. La eveniment au fost prezente aproape 1.000 de persoane, majoritatea copii. AGERPRES

×