x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concurs - termen prelungit pentru Bursele JTI

Concurs - termen prelungit pentru Bursele JTI

19 Iul 2007   •   00:00

Fredom House Romănia a anunţat prelungirea termenului de inscriere la Bursele Europene JTI pănă la 15 august. Candidaţii trebuie să fie jurnalişti din presa scrisă, radio sau televiziune, să aibă vărsta de cel mult 35 de ani, o experienţă profesională de minimum trei ani şi să cunoască limba engleză sau franceză.


Fredom House Romănia a anunţat prelungirea termenului de inscriere la Bursele Europene JTI pănă la 15 august. Candidaţii trebuie să fie jurnalişti din presa scrisă, radio sau televiziune, să aibă vărsta de cel mult 35 de ani, o experienţă profesională de minimum trei ani şi să cunoască limba engleză sau franceză. Pentru a marca aderarea la Uniunea Europeană, evenimentul de anul acesta va avea ca destinaţie Bruxellesul.

Jurnaliştii vor avea oportunitatea să se familiarizeze cu instituţiile europene şi să intălnească o parte din oficialităţile Uniunii Europene. In plus, ei vor avea ocazia de a trăi in direct evenimentele de la Bruxelles, deoarece perioada de desfăşurare a burselor va coincide cu cea a alegerilor europene.

Â

CONDIŢII. Dosarul de inscriere al fiecărui candidat trebuie să conţină un Curriculum Vitae, formularul de inscriere (disponibil pe site-ul Freedom House), fotografie tip paşaport, două materiale de presă şi trei scrisori de recomandare. Toate inscrierile trebuie să poarte menţiunea "Pentru Bursele europene JTI".

×
Subiecte în articol: observator