x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi condamnați, urmăriți național și internațional pentru trafic de droguri, prinși în Sectorul 3

Doi condamnați, urmăriți național și internațional pentru trafic de droguri, prinși în Sectorul 3

de Redacția Jurnalul    |    12 Dec 2023   •   22:30
Doi condamnați, urmăriți național și internațional pentru trafic de droguri, prinși în Sectorul 3

Un bărbat urmărit național și internațional și o femeie urmărită național pentru trafic de droguri de mare risc au fost găsiți în Sectorul 3 al Capitalei. Surse apropiate anchetei arată că este vorba despre Remus Radu și Alexandra Mihaela Ghiocel.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au desfășurat activități pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

Astfel, la o intersecție din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia Tribunalul București a emis, la data de 15 iulie 2022, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 6 ani și 3 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Surse apropiate ancheitei au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre Remus Radu.

De asemenea, în aceeași zonă, a mai fost depistată o femeie, în vârstă de 33 de ani, urmărită național, pe numele căreia Tribunalul București a emis, la data de 8 februarie 2023, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnată la o pedeapsă de 5 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

Aceleași surse au arătat că este vorba despre Alexandra Mihaela Ghiocel.

Bărbatul a fost încarcerat într-un penitenciar, iar femeia în arestul Poliției Capitalei.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: condamnat urmarit droguri