x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bd. Timișoara

Nicușor Dan: Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bd. Timișoara

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2023   •   14:45
 Nicușor Dan: Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de 30 de ani de pe Bd. Timișoara

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță, marți, că au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de pe Bd. Timișoara: „Se schimbă țevi ruginite, vechi de 30 de ani, cu conducte noi, dotate cu senzori de detecție a avariilor”.

„Au început lucrările de schimbare a conductelor vechi de pe Bd. Timișoara. Au fost deja dezafectați 300 de metri de țeavă veche. Se schimbă țevi ruginite, vechi de 30 de ani, cu conducte noi, dotate cu senzori de detecție a avariilor”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, lucrările de modernizare a rețelei de termoficare din această zonă se desfășoară pe o distanță de 3,6 km, între intersecțiile Bd. Timișoara – Str. Brașov și Bd. Timișoara – Bd. Vasile Milea.

„Reabilitarea acestor conducte va îmbunătăți furnizarea energiei termice către cartierele Drumul Taberei, Militari sau Rahova. Compania Municipală Energetica Servicii și-a propus terminarea lucrării până la sfârșitul anului”, încheie Dan.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan conducte