x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Consiliul Ordinului "Steaua României": Decoraţia lui Tokes poate fi retrasă. Decizia finală, la Băsescu

Consiliul Ordinului "Steaua României": Decoraţia lui Tokes poate fi retrasă. Decizia finală, la Băsescu

20 Noi 2013   •   18:00
Consiliul Ordinului "Steaua României": Decoraţia lui Tokes poate fi retrasă. Decizia finală, la Băsescu
Sursa foto: INTACT IMAGES/Radu Rosca

Europarlamentarul Laszlo Tokes a participat la şedința Consiliului de Onoare al Ordinului Național "Steaua României", unde membrii Consiliului au decis că decoraţia acordată lui Tokeş poate fi retrasă, însă decizia finală aparţine preşedintelui României Traian Băsescu.  Consiliu de Onoare a decis cu cinci voturi 'pentru' şi o abţinere retragerea distincţiei acordată europarlamentarului Laszlo Tokes.

Tokes, nervos, a plecat in toiul discutiilor

Tokes pretinde că avocatul său nu a fost lăsat să ia cuvântul, motiv pentru care au plecat amândoi de la şedința Consiliului.

"Nici nu am avut de gând să mă apăr singur, deoarece tot timpul am apreciat că acest proces este unul umilitor, intentat împotriva mea, cu rea-voință şi, de fapt, procesul s-a derulat cu mult înainte de această întâlnire, şedință, deoarece tot timpul, de astă vară încoace, se duce o campanie duşmănoasă împotriva persoanei mele, probabil cu intenția de a mă periferiza, chiar de a mă exclude din politicul românesc, aripa maghiară", a mai spus Tokes.

×