x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Copil de 4 ani, răpit

Constanţa: Copil de 4 ani, răpit

de Paula Tudor    |    08 Mar 2011   •   15:05

Un bărbat cu antecedente penale din judeţul Tulcea este dat în urmărire generală pentru infracţiunea de lipsire de libertate a unui copil de 4 ani din Cumpăna, judeţul Constanţa. Luni dimineaţa, Mustafa Lapte l-a luat pe copilul Mertin Salim din curtea unde locuia cu mama lui, spunând că-l duce la alimentară să-i cumpere ceva. Deoarece până la ora 16:00 bărbatul nu s-a întors cu copilul, mama micuţului, Salim Kezaban, a anunţat poliţia din Cumpăna. Conform spuselor mamei, Mustafa Lapte este tatăl biologic al copilului pe care acesta însă nu l-a recunoscut oficial, iar relaţia dintre ei s-a încheiat în urmă cu doi ani.

Femeia a susţinut în faţa poliţiştilor că Mustafa Lapte a tot revenit la ea, cerându-i să reia relaţia, însă ea nu a acceptat.

Bărbatul are 1,70 – 1,75 m, constituţie atletică, ten măsliniu şi o cicatrice pe faţă. În urma cu câţiva ani a executat o pedeapsă cu închisoarea pentru tâlhărie.

Din cauza condiţiilor precare în care trăieşte familia copilului, nu există o fotografie cu acesta. Mama lui a declarat că ieri, când a dispărut, băieţelul era îmbrăcat cu pantaloni negri şi bluză gri.

Cei care pot da informaţii pentru găsirea lui Salim sunt rugaţi să sune imediat la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

×
Subiecte în articol: copil rapit