x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa - Intervenţie a poliţiei după ce doi bolnavi de la psihiatrie au devenit violenţi

Constanţa - Intervenţie a poliţiei după ce doi bolnavi de la psihiatrie au devenit violenţi

10 Noi 2008   •   00:00

Trupele de intervenţie DIAS au fost alertate de personalul secţiei de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce două persoane s-au baricadat în incina unităţii medicale şi ameninţau pacienţii şi cadrele medicale.



Detaşamentul de Intervenţie şi Acţiuni Speciale (DIAS) a fost solicitat, luni dimineaţă, de reprezentanţii secţiei de neuropsihiatrie din Palazu Mare din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Constanţa, să intervină la imobilizarea a două persoane care făceau scandal.

Potrivit poliţiştilor, cei doi bărbaţi suferă de afecţiuni psihice şi se blocaseră într-un salon de unde ameninţau pacienţii şi cadrele medicale, fără a dori să revendice ceva anume.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie care a stabilit că cei doi, cu ajutorul unor obiecte de mobilier, blocaseră accesul în holul ce ducea către trei saloane în care erau internate mai multe persoane.

Înainte să fie imobilizat, unul dintre bărbaţi şi-a provocat mai multe tăieturi, în zona braţelor, cu nişte cioburi pe care le-a procurat după ce a spart ferestra salonului.

Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi, fără să fie înregistrate alte pagube materiale sau persoane rănite.

Unul dintre cei doi fusese implicat pe timpul nopţii într-un alt scandal produs într-un cartier din Constanţa, când a încercat să recupereze o datorie mai veche de la un cunoscut. Conflictul s-a soldat cu înjunghierea unui bărbat care a fost transportat la spital unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

×
Subiecte în articol: romania