x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanta - Revin atacurile la conducte

Constanta - Revin atacurile la conducte

02 Dec 2004   •   00:00

Conductele de transport a carburantilor sunt luate iar cu asalt de catre hoti. In numai trei zile, in judetul Constanta au fost descoperite mai multe instalatii artizanale folosite la furtul de carburanti.

Click pentru a mari imaginea
JAF. Hotii de benzina sunt in foame mare. Atacurile la conducte sunt in crestere
Ieri dimineata jandarmii care patrulau in zona penitenciarului de la Valea Seaca au gasit doua furtune ingropate care faceau legatura cu magistrala de motorina. Cercetarile au aratat ca cele doua instalatii erau recent montate. "Cred ca daca verificam conducta de la cap la coada gasim sute de astfel de instalatii sau dopuri de lemn", spune unul dintre angajatii Conpet.

VINUL CARBURANT. Luni noapte, in zona Cramei Murfatlar, din Basarabi, un grup de persoane care umpleau mai multe bidoane cu motorina din conductele Conpet au fost zarite de jandarmi. Somati, hotii au fugit abandonand un autoturism Opel, cu numar fals de inmatriculare. Masina era "capitonata" cu 20 de bidoane, unele pline cu motorina. In aceeasi noapte peste doua tone de titei s-au scurs dintr-o conducta care trece pe langa comuna Lazu. Hotii au sapat o groapa dupa care au intepat teava cu o sonda de cautat conducte, desi zona este supravegheata cu camere video. Aproximativ 200 de metri patrati de culturi au fost poluati. (Mariana Craciun/Eduard Pascu)

×
Subiecte în articol: observator