x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din tată-n fiu: Copiii unor primari sau celebrități intră în cursa electorală

Din tată-n fiu: Copiii unor primari sau celebrități intră în cursa electorală

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2024   •   14:15
Din tată-n fiu: Copiii unor primari sau celebrități intră în cursa electorală

Copiii unor persoane cu notorietate sau ai primarilor în funcție intră în cursa electorală pentru alegerile locale. Printre aceștia se numără fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad, dar și fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, ambii la Sectorul 5 din Capitală.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad, candidează pentru a prelua funcția de edil de la tatăl său la Primăria Sectorului 5.

„S-a speculat că familia Piedone… În viață, copiii își urmează părinții, ce văd în casă. Vlad a crescut în administrația locală cu bune cu rele, cu absența mea de acasă și asta i-a plăcut, asta îi place. Nu las moștenire. Până la urmă, nu este nici hotărârea mea și nici a lui. Este hotărârea electoratului. Ei vor decide dacă Vlad va duce steagul tatălui lui mai departe. Eu cred că da și cu siguranță da, pentru că nu îl aruncam în această luptă fără să știu ce poate”, a declarat Cristian Popescu Piedone în cadrul unei conferințe de presă, în care și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Capitalei.

Vlad Popescu spune că, fără îndoială, va continua proiectele tatălui său și va face din Sectorul 5 „un sector modern, curat și sigur”.

De asemenea, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, este candidatul AUR pentru Primăria Sectorului 5 al Capitalei.

„Cred ca a venit momentul să oferiți tinerilor, susținuți de oameni cu experiență în administrație, șansa de se implica și de a face ceva pentru o schimbare reală. Trecutul și am încrederea că și viitorul meu sunt în sectorul 5 - iar asta justifică în prezent candidatura mea pentru Primăria Sectorului 5! Îmi doresc ca toți cetățenii acestui sector să se simtă acasă! Mulțumesc Alianța pentru Unirea Românilor - AUR pentru încredere și susținere”, a transmis ea pe Facebook la începutul lunii aprilie.

Un alt caz este cel al lui Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu.

„Nimic nu este ușor și nimic nu se câștigă fără luptă. Cu atât mai puțin o funcție politică. De aceea, am decis să intru în bătălia electorală din 9 iunie 2024, dornic să-mi pun în aplicare viziunea politică și proiectele. Candidez la Primăria Sectorul 2, susținut de Partidul Republican din România și Alianța pentru Unirea Românilor”, afirmă Andrei Tinu.

Ștefan Fausescu, fiul primarului din Polovraci, județul Gorj, transmite că vrea să urmeze exemplul tatălui său, care a fost edil 12 ani.

„Candidez din partea PNL la Primăria Polovragi! Vreau să urmez exemplul tatălui meu, care a fost primar 12 ani, să schimb în bine soarta comunei în care m-am născut și trăiesc. Hai la treabă”, a anunțat Ștefan Fausescu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: alegeri 2024