x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de 6 ani dispărut în judeţul Sibiu.

Copil de 6 ani dispărut în judeţul Sibiu.

de Andreea Sminchise    |    14 Iun 2011   •   06:53
Copil de 6 ani dispărut în judeţul Sibiu.

Un baietel de 6 ani din localitatea sibiana Atel este cautat de politisti si pompieri dupa ce a disparut de acasa duminica seara. Politistii sibieni spun ca in seara de 12 iunie a.c., Alexandru Szabo a fost luat de acasa de mama sa dupa o cearta cu tatal si, impreuna, s-ar fi dus la niste vecini. Femeia le-ar fi declarat anchetatorilor ca a baut doua pahare de vin, dupa care s-a intors cu copilul acasa si au adormit in curte. Cand s-a trezit, baietelul nu mai era langa ea.


Parintii au anuntat politia abia ieri, in jurul pranzului. Oamenii legii au solicitat interventia pompierilor de la Garda de Interventie Medias, pentru ca in spatele casei de unde a disparut micutul se afla o rapa pe fundul careia curge un parau. 'In acest moment luam in calcul si posibilitatea ca minorul sa fi alunecat in rapa si sa fi cazut in apa paraului. Din informatiile pe care le avem pana in acest moment, afara era deja intuneric cand acesta a disparut de langa mama lui', ne-a declarat inspectorul Baltes Luciana, purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.


Alexandru Szabo are aproximatv 1,20 m inaltime, par saten cu fir drept, tuns scurt, ochi albastri, ten alb. In seara disparitiei era imbracat cu o bluza verde, vesta bleumarin de fas, pantaloni blue-jeans albastri si era incaltat cu cizme de cauciuc de culoare rosie.
Cei care l-au vazut sau detin vreo informatie legata de disparitie sunt rugati sa sune la 112.

×