x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de 7 ani, dat dispărut de familie în urmă cu 48 de ore, încă nu a fost găsit

Copil de 7 ani, dat dispărut de familie în urmă cu 48 de ore, încă nu a fost găsit

11 Ian 2021   •   10:28
Copil de 7 ani, dat dispărut de familie în urmă cu 48 de ore, încă nu a fost găsit
Sursa foto: IPJ Arad

Căutarea copilului de 7 ani dat dispărut de familie în satul Vânători continuă la 48 de ore de când copilul a plecat să se joace în sat.

Căutările au fost suspendate pe timpul nopții, după ce duminică a fost folosit și un elicopter pentru a survola zona. Luni dimineață, căutările au fost reluate cu 47 de polițiști, 18 autospeciale și câini de urmă, 19 jandarmi cu patru autospeciale și opt cargo, șapte polițiști de frontieră cu autospeciale cu camere de termoviziune. De asemenea, pentru căutarea băiatului s-au alăturat și 100 de voluntari din zonă.

Sebastian Corbei, în vârstă de 7 ani, a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orei 16:30, la o stână de lângă localitatea Vânători. Acesta a plecat de acasă sâmbătă dimineața, să se joace în sat, iar ulterior a mers, însoțit de mai mulți copii, la stână împreună cu un localnic bătrân.

Băiatul are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală, constituție astenică. Persoanele care îl văd sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

×
Subiecte în articol: copil disparut vanatori sebastian corbei