x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator NIMENI NU INTERVINE! Copil de doar PATRU ANI tragand cu sete dintr-o TIGARA, in AUTOBUZ! (VIDEO)

NIMENI NU INTERVINE! Copil de doar PATRU ANI tragand cu sete dintr-o TIGARA, in AUTOBUZ! (VIDEO)

27 Feb 2015   •   15:49
NIMENI NU INTERVINE! Copil de doar PATRU ANI tragand cu sete dintr-o TIGARA, in AUTOBUZ! (VIDEO)

Daca in urma cu vreo 20 de ani, intr-un autobuz din Romania se intampla ca un ratacit sa fie destul de nesimtit ca sa nu-i pese si sa se urce cu tigara aprinsa, sigur la prima statie era dat jos in suturi de ceilalti calatori.
In aceeasi perioada, daca vreun copilas avea nesansa sa fie abuzat in public, chiar de catre parinti, "lumea" intervenea in apararea sa.

Nimic din ceea ce este descris mai sus nu se mai petrece de ceva vreme. Smartphone-urile, sau pe romaneste, telefoanele destepte, isi depasesc in tot mai numeroase cazuri inteligenta posesorilor iar spiritul civic se pare ca a disparut definitiv.
Este mult mai placut sa castigi notorietate pe Facebook sau Youtube, filmand un copilas de vreo patru ani, caruia mama-sa i-a indesat o tigareta aprinsa in gura si din care trage cu nesat, decat sa i-o azvarli cat colo, iar pe ea s-o iei de-o aripa si s-o scuturi bine, poate-si revine la realitate si nu mai chinuie un suflet nevinovat.

Cele mai interesante articole:
■ GAFĂ DE PROPORŢII la CNN. Vladimir Putin, prezentat drept terorist ISIS! (VIDEO)
■ MAGIA din deşert! Ce a apărut în mijlocul CELUI MAI USCAT de pe PLANETĂ (VIDEO)
■ 





×