x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Magazinul în care un copil a fost lovit de un dulap, închis temporar de Protecția Consumatorilor

Magazinul în care un copil a fost lovit de un dulap, închis temporar de Protecția Consumatorilor

21 Mai 2022   •   09:19
Magazinul în care un copil a fost lovit de un dulap, închis temporar de Protecția Consumatorilor

 Magazinul dintr-un centru comercial din Capitală, în care vineri, un copil a fost lovit de un dulap, a fost închis temporar de Protecția Consumatorilor. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal.

Update:Reprezentanții ANPC au intervenit ca urmare a unei sesizări. La fața locului „comisarii au constatat că un copil cu vârsta cuprinsă între 6 și 7 ani fusese vătămat, în incinta magazinului, din cauza neancorării pieselor de mobilier expuse spre vânzare”.

„În urma verificării corpurilor de mobilier, s-a constatat că una din ușile unui dulap neancorat era desprinsă și poziționată între perete și partea laterală a dulapului. La momentul deschiderii celeilalte uși, aceasta s-a înclinat și a lovit copilul. Comisarii CPCMB au găsit și alte corpuri de mobilier expuse spre comercializare neancorate, existând același pericol de accidentare al consumatorilor”, au explicat reprezentanții ANPC.

Magazinul a fost închis temporar.

„Ca atare, aceștia au dispus imediat ancorarea tuturor corpurilor de mobilier existente în magazin, care pot pune, astfel, în pericol viața și siguranța consumatorilor, și oprirea temporară a prestării serviciilor”, a precizat ANPC.

Controlul va continua în zilele următoare. De asemenea, reprezentanții poliției au deschis un dosar penal.

Update Poliţiştii efectuează verificări după ce un copil a fost lovit de un dulap care a căzut peste el în magazinul Bucur Obor din Capitală.

Copilul lovit de un dulap într-un complex comercial a intrat în sala de operaţii, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Spitalului "Grigore Alexandrescu", medicul Raluca Alexandru.

"Are un traumatism cranian care a necesitat intrarea în sala de neurochirurgie cu fractură. Va rămâne internat. A venit somnolent", a afirmat medicul.

 

Stire initiala "La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 8, precum şi echipaj de prim ajutor, dar minorul nu a mai fost găsit la faţa locului. Din primele verificări a rezultat ca acest eveniment a avut loc, dar imediat părinţii şi copilul ar fi părăsit locaţia", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un minor ar fi fost lovit, în incinta unui complex comercial, de un dulap.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8, precum și echipaj de prim ajutor, dar copilul nu a mai fost găsit la fața locului.

„Din primele verificări a rezultat că acest eveniment a avut loc, dar imediat părinții și copilul ar fi părăsit locația”, a transmis Poliția Capitalei.

Familia a fost identificată ulterior, iar copilul este evaluat medical la un spital din sectorul 1.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

×