x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de trei ani dus la spitalul Constanța. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului

Copil de trei ani dus la spitalul Constanța. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului

de Redacția Jurnalul    |    05 Iul 2024   •   11:28
Copil de trei ani dus la spitalul Constanța. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului

O fată de trei ani a ajuns la spital cu simptomele specifice unei supradoze de droguri. Analizele de sânge au confirmat prezența canabisului. Fata este din Olanda și a fost dusă la Spitalul Județean din Constanța de mama sa, o olandeză căsătorită cu un român.

Incidentul a avut loc recent la spitalul constănțean. Analizele de sânge au confirmat faptul prezența drogurilor în corpul copilului.

Este posibil ca ea să fi stat în preajma unor persoane care au consumat droguri și, astfel, a devenit fumător pasiv. De asemenea, fata ar fi putut consuma un produs care conține droguri. Ea a primit îngrijiri medicale, iar cadrele medicale au anunțat Poliția.

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență fiind internat pentru ingestie de substanțe necunoscute. În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale. După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța.

Mama a fost testată și ea, dar rezultatul a fost negativ, susțin surse apropiate anchetei. Polițiștii au început o anchetă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil canabis