x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Corlăţean i-a făcut loc naşului în suflet

Corlăţean i-a făcut loc naşului în suflet

13 Feb 2013   •   18:44
Corlăţean i-a făcut loc naşului în suflet
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

La Ministerul de Externe bate un vânt călduţ dinspre Cotroceni care adie plăcut pe obrăjorii lui Titus Corlăţean. Ministrul a înţeles că pactul de coabitare înseamnă pentru stabilitatea scaunului propriu o coloană vertebrală făcută preş spre Traian Băsescu. Mai mult, de atâta colaborare, naşul a început să intre în sufletul ministrului PSD care îşi bombează pieptul când iese pe marile bulevarde ale continentului.

Schimbarea de atitudine a dlui Corlăţean este benfică doar pentru batalionul diplomaţilor care ştiu parola “e naşul nostru şi-n sufletul nostru”. Peste noapte, la indicaţia primită de la Cotroceni, ministrul Corlăţean a hotărât că postul de ambasador la Roma ar trebui încredinţat Manuelei Dana Constantinescu, aceeaşi persoană respinsă de Corlăţean acum câteva luni după examinarea ei la Comisia de politică externă a Parlamentului. Cum Manuela îl avea pe naşu în suflet, acum este privită brusc ca o soluţie pentru postul de la Roma. Tot aşa Mioara Mantale este consul la Strasbourg, Nicoleta Nolden, consul la Köln şi Codruţa Kovessi apără imaginea justiţiei româneşti la Bruxelles.

Corlăţean Titus nu poate răspunde la întrebările noastre, dar îi răspunde prin fapte celui care i s-a vârât în suflet. Iată-l pe primul membru al cabinetului Ponta care îl are pe naşul în suflet. Să nu fie un prim caz de “contaminare”, pentru că este şi sezonul gripei politice.

×