x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident incredibil la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor! Sicriul nu a încăput în cavou

Incident incredibil la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor! Sicriul nu a încăput în cavou

17 Sep 2015   •   10:46
Incident incredibil la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor! Sicriul nu a încăput în cavou
Sursa foto: FOTO: Captură video Antena 3
UPDATE - Incident incredibil în Cimitirul Ghencea, la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor! Sicriul cu trupul politicianului lui nu încape în cavoul familiei! Până la urmă, după aproximativ o oră, groparii au reuşit să remedieze problema.

Ştirea iniţială - Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor a fost scos din Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, în aplauzele oamenilor care au venit să îî aducă un ultim omagiu, în jurul orei 10. 30, pentru a ajunge la Cimitirul Ghencea Civil, unde va fi înmormântat Corneliu Vadim Tudor.

Apoi, cortegiul funerar care îl însoţeşte pe ultimul drum pe Corneliu Vadim Tudor a oprit în faţa Parlamentului României, în jurul orei 10.45, acolo unde politicianul a activat pentru mai multe mandate.

Cortegiul funerar s-a oprit şi acasă la politician, iar în jurul orei 11.30 a ajuns la Cimitirul Ghencea Civil unde va fi înmormântat cu onoruri militare. 16 preoţi oficiază slujba de înmormântare.

×