x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cornuri muşcate de şoareci la o şcoală din Deva

Cornuri muşcate de şoareci la o şcoală din Deva

17 Feb 2011   •   10:02
Cornuri muşcate de şoareci la o şcoală din Deva

Copiii de la o şcoală generală din Deva au primit cornuri cu excremente de rozatoare şi muşcate de şoareci. Firma producătoare exclude că ar fi vina ei. "Deja are modificări de aspect. Este tare, are consistenţă tare, nu este în niciun caz corn produs astăzi. Ambalajul este deterioarat", a declarat administratorul şcolii.

600 de pachete venite prin programul "Laptele şi Cornul" la Şcoala Generală Andrei Mureşanu din Deva ar fi trebuit să ajungă la elevi.

Nu au mai fost împărţite după ce s-a descoperit că mai multe ambalaje erau desfăcute. Directorul şcolii spune că nu este prima oară când şcoala primeşte marfă de proastă calitate. Aşa că a anunţat Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.

"Erau cornuri roase de şoareci sau cu fecale de şoareci. Nu s-au mai dat la copii. Mulţi copii de la noi din cartier au o situaţie precară şi chiar stau în cornul ăsta", a spus directorul şcolii, Iuliu Deldegan, citat de realitatea.net.

Reprezentanţii firmei producătoare susţin că procesul de fabricaţie este automatizat şi că produsele pleacă sigilate din Târgu Jiu.

×