x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Costică Ştefănescu va fi înmormântat la Craiova

Costică Ştefănescu va fi înmormântat la Craiova

21 Aug 2013   •   10:52
Costică Ştefănescu va fi înmormântat la Craiova

Fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu, decedat marţi, la vârsta de 62 de ani, va fi înhumat la Craiova, a anunţat site-ul oficial al echipei Universitatea Craiova, sub culorile căreia a evoluat în cea mai mare parte a carierei. ''Adrian Mititelu împreună cu Mariana Ştefănescu, soţia fostului Căpitan, au luat decizia să îl înhumeze pe Costică Ştefănescu la Craiova. În acest sens, Clubul de Fotbal Universitatea Craiova va face toate diligenţele la Primăria Craiova pentru a obţine un loc de veci în Cimitirul Ungureni. Funeraliile vor fi suportate de către Universitatea Craiova'', se arată în comunicatul clubului oltean.

Toţi cei care deplâng trecerea în nefiinţă a marelui fotbalist sunt aşteptaţi la sediul Clubului de Fotbal Universitatea Craiova, din strada Sfântul Dumitru, nr.1, unde pot aprinde o lumânare pentru sufletul Căpitanului, mai precizează clubul. Şi cealaltă echipă din Bănie, CS Universitatea Craiova, a anunţat că toţi cei care doresc să aprindă o lumânare şi să depună o floare în memoria lui Costică Ştefănescu o pot face la stadionul ''Ion Oblemenco'', începând de miercuri, de la ora 11,00.

Cluburile Steaua Bucureşti, la care Costică Ştefănescu şi-a început cariera de fotbalist, şi FC Braşov, la care şi-a încheiat-o, au transmis şi ele condoleanţe după decesul fostului jucător al Craiovei Maxima. ''FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul pentru dispariţia unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului românesc, Costică Ştefănescu. Fostul căpitan al echipei naţionale a României s-a stins marţi, 20 august, după o lungă suferinţă, la doar 62 de ani. Clubul nostru este alături de familia celui care a debutat in fotbalul mare la Steaua şi îi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească!'', se arată în comunicatul clubului Steaua, care trece în revistă cariera prodigioasă a lui Ştefănescu.

''Întregul colectiv al clubului FC Braşov transmite 'Sincere condoleanţe!' familiei fostului jucător şi antrenor al 'stegarilor'. Regrete eterne!'', transmite site-ul clubului de sub Tâmpa. Şi FC Rapid Bucureşti s-a alăturat acestor echipe, exprimându-şi regretul ''pentru dispariţia unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoria fotbalului românesc''.

Costică Ştefănescu a murit marţi, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al Spitalului Militar. Fostul căpitan al echipei Universitatea Craiova avea 62 de ani şi suferea de o boală incurabilă.

×
Subiecte în articol: costica stefanescu