x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRĂCIUN 2013. Oktal.ro lansează promoțiile de iarnă, EduMagazin are oferte minunate pentru copii

CRĂCIUN 2013. Oktal.ro lansează promoțiile de iarnă, EduMagazin are oferte minunate pentru copii

16 Dec 2013   •   14:46
CRĂCIUN 2013. Oktal.ro lansează promoțiile de iarnă, EduMagazin are oferte minunate pentru copii

Dupa valurile de promotii de la finalul lunii noiembrie, consumatorii romani sunt "rasfatati" cu promotii prin care isi pot achizitiona mai convenabil cadourile de Craciun. Magazinul online Oktal.ro a lansat campania "Anul acesta, si Mos Craciun cumpara de la Oktal", promovand comandarea cadourilor de pe internet si primirea acestora prin curier, in siguranta, evitand aglomeratia shoppingului traditional, specifica acestei perioade.

"Cadourile sunt frumoase pentru ca sunt cadouri, pentru ca sunt surprize si pentru ca transmit sentimentele celor dragi. Cadourile sunt o modalitate de comunicare, o arta pe care o transmitem unii catre altii, care vorbeste in locul nostru. Ne bucuram de orice cadou, indiferent de valoarea acestuia", subliniaza reprezentantii magazinului. Magazinul a lansat si un concurs, sansa de a castiga unul dintre cele 5 week-enduri la ski. Fiecare premiu consta intr-un pachet de 2 nopti de cazare si mic dejun pentru 2 persoane, la Hotel Cota 1400 din Sinaia, plus un voucher de 200 de lei la Scoala de Ski PINGU. Pentru detalii complete, verificati pagina de net a companiei.

Și EduMagazin vine in intampinarea sarbatorilor de iarna cu pachete minunate pentru copii. Printre acestea se numara:

Pachetul Micului Pirat – special pt baieti 6-10 ani, contine urmatoarele produse: cartea “Insula piratilor” si costum de pirat (O poveste incantatoare despre aventura unui pirat, in care pornesc un baiat si tatal lui pentru a descoperi o comoara. In aceasta cutie minunata, ai tot ce-i trebuie unui pirat: sabia cu sunete nemaipomenite, palaria de pirat, aparatoarea pentru ochi si banutul auriu te ajuta sa pornesti spre Insula Piratilor!), soft-ul “PitiClic – Pirat la vanatoare de cunostinte” (CD educational in care piratii vor deveni personaje pozitive, ii vor amuza pe cei mici si le va deschide mari pentru explorarea unor domenii foarte bogate in cunostinte), cartea “O zi din viata unui pirat” (Urmareste aventurile unui pirat, intr-una dintre cele mai captivante zile ale vietii sale! Afla totul despre viata la bordul unei nave de pirati, de-a lungul unei singure zile), jocul “Circuite electronice - Automobil” (Descopera lumea magnifica a electronicii cu un joc ingenios, creat pentru a dezvolta logica si inteligenta!), cartea “Jucarii amuzante pentru baieti” (Micutii dumneavoastra se vor bucura sa-si foloseasca indemanarea realizand cele opt activitati foarte usor de executat propuse in aceasta carte speciala)

Pachetul Printesei – dedicate fetitelor de 6-10 ani; reducere de pret si cadou soft educational Engleza – este compus din: cartea “Printesa pentru o zi” + costum de printesa (Fiecare fetita se poate transforma in printesa perfecta cu tot ceea ce include acest pachet special: o bagheta cu sunete magice, o fustita stralucitoare si o coronita), cartea + CD audio “Poveste din padurea zanelor”, cartea “Jucarii amuzante pentru fete” (Micutele dumneavoastra se vor bucura sa-si foloseasca indemanarea realizand cele opt activitati foarte usor de executat propuse in aceasta carte speciala), cartea fetelor “Cele mai noi idei ca sa fii foarte buna in toate”, soft-ul educational “EDU Prietenii lui Fluffy” (cuprinde 17 povestioare interactive de limba engleza din diverse domenii (familie, casa, scoala, culori, animale etc.), jocuri educative,  fise de lucru, planse didactice, cântecele și poezii).


×