x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRĂCIUN 2013. Reduceri între 15 şi 65% la Curtea Veche, oferte de sărbătoare la EduMagazin

CRĂCIUN 2013. Reduceri între 15 şi 65% la Curtea Veche, oferte de sărbătoare la EduMagazin

19 Dec 2013   •   13:50
CRĂCIUN 2013. Reduceri între 15 şi 65% la Curtea Veche, oferte de sărbătoare la EduMagazin
Sursa foto: CRĂCIUN 2013

Editura Curtea Veche îşi aşteaptă cititorii la Salonul de Carte Bookfest de Crăciun (13 - 23 decembrie), organizat la Muzeul Ţăranului Român din Capitală, cu titluri noi, reduceri între 15 şi 65% şi lansări speciale de carte, în prezenţa autorilor, informează un comunicat.

Două dintre cele mai noi titluri din portofoliul editurii vor fi lansate la târg în prezenţa autorilor. Astfel, miercuri, de la ora 18.00, vor fi prezentate mai multe volume, de diferiti autori. Programul de vizitare este de luni până vineri, de la ora 11.00 la ora 20.00, şi sâmbătă şi duminică, între 10.00 şi 20.00. Bookfest de Crăciun este organizat de Asociaţia Editorilor din România, sub egida Federaţiei Editorilor din România şi în parteneriat cu Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti.

şi EduMagazin vine în întampinarea Crăciunului, cu pachete minunate, special create pentru copii. Dintre ofertele de sărbătoare, vă recomandăm:

Pachetul Craciun Creativ – contine urmatoarele produse: Tabla multifunctionala educativa cu numere si alfabet (ofera posibilitatea de a descoperi lumea literelor si a numerelor prin combinarea nelimitata a acestora pe tabla multifunctionala. Tabla cu doua fete, creta si buretele de sters, piesele de joc magnetice sau creionul special incluse in set vor transforma invatarea in distractie creativa),  cartea “Idei creative 50 - Ornamente naturale pentru Craciun”, decoratiuni pentru un Craciun Fericit (confectioneaza-ti propriile jucarii: braduti de Craciun, reni, oameni de zapada, un mos craciun… Toate din hartie!), Tablouri de Craciun + creioane colorate (copiii vor descoperi si se vor bucura de diferite imagini pe care vor trebui sa le coloreze, si de ce nu, sa le transforme in adevarate tablouri), soft-ul educational “EduTeca: Petrica si Arca lui Noe” (un software special creat pentru a ghida copilul prin materie și a-i menține atenția. În acest CD copiii descoperă o lume nouă, în care literele, cifrele, activtățile logice și creative sunt prezente la tot pasul.)

Pachetul Poveste de Craciun – este compus din: jocul “Calatorim ici-colo- 4 jocuri intr-unul singur”, cartea “Cele mai frumoase zece povesti” (zmeii, spiridusii, zanele, Fat-Frumos, Cosanzeana, piticii, Alba-ca-Zapada, ursitoarele, zgripturoaicele si multe alte fiinte fabuloase i-au deschis taramul imaginatiei si l-au facut pe fiecare dintre ei sa spere, sa se bucure si sa se intristeze, sa se teama si sa indrazneasca si, in final, sa invinga alaturi de toti cei care, prin iscusinta si tenacitate, devin victoriosi.), cartile “Craciunul cu Bobita si Buburuza” (povestirile descriu mici intamplari din viata de zi cu zi a personajelor, in care dragostea si respectul fata de natura ocupa un loc important) si “Craciunul - Omul de zapada”  (nerabdarea crescanda a copiilor in asteptarea Craciunului si mai ales a lui Mos Craciun poate disparea usor daca vor avea la indemana aceste carti de activitati. Labirinturi, desene de colorat, exercitii de stabilit corespondente sau de numarat si multe altele vor face deliciul serilor de iarna pentru cei mici.), cartea + figurine din hartie “Motive de Craciun” (in aceasta carte vom dezvalui mici trucuri si idei despre modul in care o figurina din hartie poate deveni cu adevarat speciala), soft-ul “PitiClic - Iarna, in asteptarea lui Mos Craciun” (Buna, eu sunt Omiduta! Brrr, am cam inghetat. Prietenii mei Turturel si Fulg-de-nea mi-au spus ca asa e iarna. Ei sunt veseli si pusi pe ghidusii. Daca vrei sa ne jucam împreuna, vino cu noi!)

×