x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CRĂCIUN 2013. Târg de bunătăţi şi cadouri la MŢR, EduMagazin a pregătit reduceri la cărţi, CD-uri, jocuri şi soft educaţional

CRĂCIUN 2013. Târg de bunătăţi şi cadouri la MŢR, EduMagazin a pregătit reduceri la cărţi, CD-uri, jocuri şi soft educaţional

12 Dec 2013   •   14:55
CRĂCIUN 2013. Târg de bunătăţi şi cadouri la MŢR, EduMagazin a pregătit reduceri la cărţi, CD-uri, jocuri şi soft educaţional
Sursa foto: CRĂCIUN 2013

În perioada 13-15 decembrie se organizează “Târgul Crăciun Țărănesc”  în curtea interioară a Muzeului Naţional al Țăranului Român din Sos. Kiseleff nr.3, unde vă aşteaptă de dimineața până seara, bunătăți şi cadouri de sezon ale producătorilor tradiţionali, meşteri populari, artisti Hand Made şi colecţionari.

Veți putea găsi produse naturale şi produse tradiționale speciale pentru Crăciun dar şi produse de post. De asemenea, meşteri populari şi artişti hand made vă vor încânta în aceste zile de sărbătoare cu diverse obiecte pentru Crăciun.

Dacă decideţi să rămâneţi la confortul şi căldura căminului dumneavoastră, aveţi la dispoziţie internetul, unde ofertele de Crăciun nu lipsesc. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, EduMagazin a pregatit pentru Craciun pachete deosebite si extrem de atractive, care imbina produse foarte variate din categoria carti, CD-uri, jocuri, soft educational. Printre ofertele de sarbatoare va recomandam:

Pachetul Craciun Magic: reducere de pret si bonus soft educational – contine: jocul “Micul magician” (transforma copilul intr-un mic maestru al magiei, care uimeste si amuza pe toata lumea cu trucuri misterioase, scamatorii iscusite, farse ilare sau iluzii optice spectaculoase!), cartea “Descoperim Craciunul” (dezvaluie micilor curiosi multe dintre tainele naturii, sarbatorilor sau ale meseriilor), cartea + CD-ul “Mos Craciun, te asteptam!” (constituie un excelent auxiliar in procesul de pregatire a serbarilor scolare de iarna, oferind copiilor o varietate de cantece si colinde romanesti.), “Cartea preferata despre Vulcani” (volum dedicat vulcanilor, chiar si în zilele noastre dovezi, uneori catastrofale, ale vietii din maruntaiele geologice ale planetei), soft-ul educational “EDU Ne pregatim pentru gimnaziu” (o enciclopedie interdisciplinara pentrru. clasa a IV-a, menita sa evalueze cunostintele din ciclul primar si sa starnesca interesul pentru discipline de studiu din clasele V-VIII (mate, romana, istorie, fizica, chimie etc.)

Pachetul Craciun Vesel: reducere de pret si bonus soft educational Istorie cls IV– este compus din: jocul de logica “Awale” (joc de societate strategic stravechi din Coasta de Fildes. AWALÉ face parte din familia jocurilor Mancala care are un rol similar in Africa si unele regiuni din Asia, ca si sahul in Europa sau jocul Go in Asia de Est), 120 de podoabe de Craciun detasabile, cartile “Bradul de Craciun”, “Eu, haios” si soft-ul “Edu Istorie” (o mica enciclopedie de istoria romanilor prezentata in contextul istoriei universale).

×