x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Craiova - Reglări de conturi între clanuri

Craiova - Reglări de conturi între clanuri

de Mihai Gavrila    |    04 Feb 2008   •   00:00

Erico Constantinescu, unul dintre capii lumii interlope din Bănie, a fost rănit într-un scandal izbucnit aseară în faţa Curţii de Apel din Craiova. Autorii agresiunii au fost mai mulţi romi din clanul lui “Pară”, în frunte cu Elvis Lotreanu.

Erico Constantinescu, unul dintre capii lumii interlope din Bănie, a fost rănit într-un scandal izbucnit aseară în faţa Curţii de Apel din Craiova. Autorii agresiunii au fost mai mulţi romi din clanul lui “Pară”, în frunte cu Elvis Lotreanu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Dolj, subcomisar Maria Vasile, motivul scandalului a fost răzbunarea

După ce, cu o seară înainte, nu fusese lăsat să intre în discoteca Medieval de Lazăr Andrei Turcitu şi Cristian Manea, bodyguarzi la firma lui Erico, Elvis Lotreanu a decis să îi pedepsească pe cei doi. Lotreanu şi alţi aproximativ zece romi au blocat în trafic autoturismul în care se afla, alături de Turcitu şi Manea, şi Erico Constantinescu şi au tăbărât cu bâtele şi săbiile peste ocupanţii maşinii. În urma altercaţiei, patru persoane au ajuns la spital, iar autoturismul Ford a fost parţial distrus. Erico Constantinescu şi Lazăr Andrei Turcitu au necesitat internare, surse judiciare susţinând că rănile suferite de aceştia sunt destul de grave.

 

TEMUŢI. Erico Constantinescu este unul dintre cei mai temuţi interlopi din Craiova. În 2005, el a fost prezent la nunta lui Adrian Mutu, la invitaţia naşului Nicu Gheară. În acelaşi an, la 1 decembrie, a fost arestat tot în urma unui scandal petrecut în faţa discotecii Medieval. De partea cealaltă, clanul lui Pară, din care face parte Elvis Lotreanu, este cunoscut ca deţinând supremaţia în cel mai mare cartier al Craiovei, Craioviţa Nouă. În vara trecută, un membru al clanului a fost implicat într-un schimb de focuri chiar în curtea Institutului de Medicină Legală Dolj. În septembrie 2002, în Craiova a izbucnit un adevărat război între romi şi interlopi, după ce ţiganului cunoscut ca Levier i-a fost refuzat accesul într-o discotecă protejată de bodyguarzii lui Erico Constantinescu.

 

 

×
Subiecte în articol: observator erico constantinescu