x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima din Militari - Rezultatul expertizei ADN, inca asteptat

Crima din Militari - Rezultatul expertizei ADN, inca asteptat

de Radu Crivat    |    29 Oct 2005   •   00:00

Expertiza ADN este singura care poate arata cu certitudine identitatea fetitei de 11 ani ucisa si transata cu sange rece saptamana trecuta in cartierul bucurestean Militari.
Surse din Politie ne-au declarat ca ieri s-au prelevat noi probe ADN, atat din cadavrul fetei, cat si de la parintii ei, urmand ca medicii legisti sa stabileasca daca cele doua probe sunt similare. Pentru ca nu au fost gasite inca partile de corp care lipseau din componenta cadavrului, respectiv capul si piciorul stang, nu poate fi facuta identificarea primara a micutei de catre parintii ei. Mai multi locuitori ai cartierului in care stau parintii fetitei au declarat ca doresc sa contribuie cu sume de bani la inmormantarea Claudiei, care nu poate avea loc inainte de aflarea identitatii fetei.

Am banuit ca odiosul criminal, Emanoil Paiscar s-ar afla in evidentele politiei pentru eventuale reclamatii pe care le-ar fi putut face parintii micutilor deranjati de anumite gesturi ale ucigasului. Adrian Grecu, adjunct al seful ui Politiei Sectorului 6, ne-a declarat ca pe numele criminalului sinucigas nu este inregistrata nici o plangere in legatura cu ademenirea micutilor.

×
Subiecte în articol: observator