x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă odioasă în Capitală: Bărbat cu leziuni în zona capului, găsit mort în locuinţa sa. Cei trei suspecți au fost prinși

Crimă odioasă în Capitală: Bărbat cu leziuni în zona capului, găsit mort în locuinţa sa. Cei trei suspecți au fost prinși

02 Ian 2020   •   16:25
Crimă odioasă în Capitală: Bărbat cu leziuni în zona capului, găsit mort în locuinţa sa. Cei trei suspecți au fost prinși

UPDATE:

Poliţia Capitalei a anunţat joi că a fost prins al treilea suspect implicat în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa, urmând ca acesta să fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri.

Anterior, poliţiştii au reuşit să identifice primii doi suspecţi implicaţi în acest caz.

UPDATE:

Doi dintre suspecţii implicaţi în cazul bărbatului găsit mort în locuinţa sa din Capitală au fost depistaţi de poliţişti şi duşi la audieri, urmând a fi audiaţi de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Bucureşti, a transmis AGERPRES.


Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii caută un al treilea suspect implicat în acest caz.

O crimă odioasă s-a petrecut în Bucureşti la început de an. Proprietarul unui apartament a fost ucis în bătaie de foştii săi chiriaşi, potrivit Antena 3.

Potrivit primelor date din anchetă, totul ar fi plecat de la nişte neînţelegeri legate de actele pe care le făcuseră când erau în chirie.

Bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din Capitală, cu leziuni în zona capului, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

"În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23,50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuinţa sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor", informează, Poliţia Capitalei.

Dan Antonescu a anunţat că a fost identificat criminalul bărbatului ucis în Sectorul 4 noaptea trecută. 

"Din informaţiile mele, cei care au revenit la locaţie sunt martori şi ei nu au intrat în corpul de casă unde s-a produs crima, ci în alt corp de casă. Ei sunt chiriaşi acolo! Ce ştiu este că persoana de la care ar fi plecat conflictul a fost identificată, este în atenţia poliţiei, iar în cazul în care procurorii vor considera necesar identitatea lui va fi făcută publică, pentru ca populaţia să ajute la prinderea sa", a spus Dan Antonescu la Antena

×