x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descoperire macabră la Sibiu: Un bărbat de 40 de ani a fost ucis în curtea unei biserici

Descoperire macabră la Sibiu: Un bărbat de 40 de ani a fost ucis în curtea unei biserici

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   10:17
Descoperire macabră la Sibiu: Un bărbat de 40 de ani a fost ucis în curtea unei biserici
Sursa foto: Oradesibiu.ro

Un bărbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost găsit mort în curtea unei biserici din Sibiu. Un trecător a observat cadavrul și a alertat autoritățile prin apel 112. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili identitatea autorului.

Un bărbat de 40 de ani, din Șura Mare, a fost găsit mort, sâmbătă dimineață, în curtea unei biserici situață pe bd. Mihai Viteazu din Sibiu. Un trecător a văzut cadavrul și a sunat la 112.

Bărbatul, care prezenta multiple lovituri pe corp, era decedat când au ajuns echipajele de poliție și ambulanță.

„A fost o moarte violentă. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Autorul este necunoscut. Se fac cercetări pentru stabilirea identitatea autorului”, spun surse apropiate anchetei.

UPDATE

„La data de 21.06.2024, în jurul orei 23.10, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin este inconștientă, pe o stradă din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje medicale. Persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Șura Mare. Acestuia i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a decedat. Întrucât în urma examinării sumare a trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, transmite IPJ Sibiu.

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei.

„În prezent, sunt în derulare activități specifice în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de săvârșirea faptei”, anunță polițiștii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima sibiu biserica