x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Andrei Minda a recunoscut că i-a ucis pe cei doi bunici din Timișoara. Motivul pentru care și-a omorât vecinii

Andrei Minda a recunoscut că i-a ucis pe cei doi bunici din Timișoara. Motivul pentru care și-a omorât vecinii

de Redacția Jurnalul    |    30 Iun 2023   •   08:29
Andrei Minda a recunoscut că i-a ucis pe cei doi bunici din Timișoara. Motivul pentru care și-a omorât vecinii
Sursa foto: Andreea Borboros

Principalul suspect în cazul dublei crime din Timișoara a fost prins noaptea de polițiști și și-a recunoscut faptele. Mai mult decât atât, acesta a povestit și motivul care l-a determinat să îi ucidă pe cei doi.

Potrivit Antena 3 CNNAndrei Minda, în vârstă de 38 de ani, le-a spus anchetatorilor că era drogat atunci când a intrat în casă și i-a atacat pe cei doi bătrâni.  

Potrivit surselor Antena 3 CNN, criminalul și-a recunoscut faptele și le-a povestit autorităților tot ce s-a întâmplat.  

Din primele informații, se pare că acesta locuise cu chirie chiar în apartamentul de lângă cei doi bunici. Perioadă în care a acumulat o datorie de câteva mii de lei, restanță la întreținere. 

Bătrâna, administrator al clădirii, a vrut să îl ajute și a pus bani de la ea pentru cheltuieli. Însă acesta a plecat într-o noapte pe furiș din apartament și nu s-a mai întors. Iar femeia a rămas cu paguba.  

Mai mult decât atât, individul se împrumutase de bani de la bătrâni în mai multe rânduri, sume pe care nu le-a returnat niciodată.  

Acesta este și motivul pentru care femeia i-a deschis ușa, pentru că îl cunoștea.  

Andrei Minda a recunoscut că se drogase înainte să intre în casa bătrânilor. Știa că femeia era administratorul clădirii și cunoștea data la care aceasta încasa banii de întreținere ai locatarilor. Cu acest gând a și intrat peste ei în casă. 

După mai multe cercetări, anchetatorii au aflat că din casă lipseau peste 12.000 de lei, bani cel mai probabil încasați de femeie în calitate de administrator al blocului.

Bărbatul a povestit că i-a înjunghiat pe cei doi, după care i-a bătut zdravăn. 

Andrei Minda a fost prins de polițiști noaptea trecută

După două zile de căutări, polițiștii au reușit, noaptea trecută, să îl prindă pe bărbat. Din primele informații se pare că acesta nu ar fi opus rezistență. 

”În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat și l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe prezumtivul autor al tragediei din Timișoara. 

În acest moment nu putem da foarte multe informații, sunt activități în derulare. Ceea ce este important este faptul că principalul suspect în cazul acestui omor, acestui dublu omor, se află în custodia polițiștilor.

Din datele pe care le deținem la acest moment, bărbatul nu a opus rezistență. Acesta a fost imobilizat conform procedurilor legale.

În acest moment urmează a fi condus la audieri unde se va administra și probatoriul necesar în această cauză și cu siguranță procurorul de caz, întrucât este o infracțiune de omor, competența se află la procuror, cu siguranță procurorul de caz, în urma administrării probatoriului și bineînțeles în urma audierilor și a celorlalte probe, va dispune și măsurile legale în acest caz”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR, la Antena 3 CNN. 

criminal Timisoara

×