x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crin Antonescu la „Vorbe Grele”: PD-iştii au început să fugă în Congo

Crin Antonescu la „Vorbe Grele”: PD-iştii au început să fugă în Congo

de Antena 3    |    24 Mar 2012   •   09:25
Crin Antonescu la „Vorbe Grele”: PD-iştii au început să fugă în Congo

Crin Antonescu, presedintele PNL, a raspuns invitatiei lui Victor Ciutacu la "Vorbe Grele". Acesta a declarat ca despre Boldea au aparut informatii ca face lucruri ilegale inca de pe vremea cand a candidat din partea PDL, "iar Traian Basescu stia acest lucru in calitatea lui de sef al serviciilor". "Ce trebuie sa retinem este ca pedistii au inceput sa fuga in Congo", a spus Antonescu, amuzat de situatie.

Boldea, inculpat sau nu, credibil sau nu, pare a avea niste lucruri de spus despre familia politica in care a trait atatia ani, sustine Antonescu. Mai mult, liderul PNL este convins ca va avea mult de lucru in cazul in care va castiga alegerile. "Va imaginati cata treaba vom avea cu interpolul dupa ce acestia nu vor mai fi la putere(...) Ei sunt multi, probabil, Boldea e printre cei mici", a afirmat Crin Antonescu.

Crin Antonescu este de parere ca Romania este o tara grea, care trebuie construita pas cu pas, cu rabdare si cu multa hotarare. In opinia lui, "acesti portocali nu trebuie inlocuiti cu rosu sau cu galben". Trebuie facuta o depolitizare profunda, sincera si masiva", a declarat Antonescu, la "Vorbe grele" cu Victor Ciutacu, la Antena 3.

In aceasta tara, conduita conducatorilor, incepand cu presedintele, trebuie sa fie total schimbata, a adaugat Crin Antonescu.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate, ca i-a propus liderului PSD, Victor Ponta, sa ocupe functia de prim ministru.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la scurt timp, ca presedintele Basescu nu i-a propus niciodata nimic si, prin urmare, nu avea ce sa refuze, el amintind ca seful statului a declarat recent ca numirea lui Mihai Razvan Ungureanu premier era stabilita din decembrie.

Copresedintele USL, Crin Antonescu sustine ca incredintarea functiei de premier lui Ponta a fost o scena pusa la cale de Basescu, iar ceea ce a facut presedintele este "un nou manunchi de lucruri neacceptate pentru un politician cu functie in stat". "Nu poti sa vorbesti asa intr-un interviu", a spus Antonescu catalogand modul in care Basescu i s-a adresat lui Ponta (n.r. ala micu) o "mitocanie absolut discratioasa".

Mai e Romania o tara guvernabila?

Crin Antonescu spune ca atunci cand vor castiga alegerile nu se vor mai face demiteri din administratie pe criterii politice si sustine ca ministrii PNL au fost net superiori celor alor PDL, acestia "renuntand la scaun imediat ce asupra lor a planat vreo suspiciune desi s-a dovedit in instanta ca nu sunt vinovati". "Atanasiu, Pacuraru, David s-au comportat cu demnitate si noi putem sa iesim cu ei in fata nu ca hotii de Blejnar sau Duta care se agata de scaun", a adaugat Antonescu.

Vezi aici inregistrarea emisiunii Vorbe Grele de vineri, 23 martie

×
Subiecte în articol: antonescu boldea vorbe grele