x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crin Antonescu: "Mă voi căsători cu Adina Vălean"

Crin Antonescu: "Mă voi căsători cu Adina Vălean"

25 Iun 2009   •   00:00

Crin Antoneescu a anunţat că a cerut-o în căsătorie pe colega sa de partid Adina Vălean, recent aleasa ca reprezentant al României în Parlamentul European.



"Vreau să fac lucrul acesta şi îl vom face. Încercăm să găsim o conjunctură astfel ca acest lucru să nu fie excesiv mediatizat şi să nu fie pus în legatură cu campania electorală, pentru că este un lucru de natură privată. O voi face cât de curând posibil. Sigur că am cerut-o de soţie", a declarat Crin Antonescu în cadrul unei emisiuni la Realitatea FM.

Adina Vălean a recunoscut, într-un interviu pentru revista Q Magazine, că între ea şi Crin Antonescu există o relaţie. "Da, am o relaţie sentimentală cu Crin!", a mărturisit aceasta, precizând că a divorţat anul trecut de fostul soţ. Declaraţia a survenit unui atac lansat de fostul senator Adrian Cioroianu care, se declara nemulţumit de faptul că nu a fost încris pe un loc eligibil pe lista candidaţilor PNL pentru alegerile europarlamentare, acuzându-l pe Crin Antonescu că şi-a pus iubita şi apropiaţii în fruntea listei respective. 

×
Subiecte în articol: observator crin antonescu