x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Anghel, eliberat

Cristian Anghel, eliberat

12 Ian 2011   •   20:37

Magistraţii Judecătoriei Baia Mare au admis ieri cererea de eliberare con­diţionată formulată de fostul primar al municipiului Baia Mare, Cristian Anghel. Cererea de eliberare con­diţionată a fost acceptată şi de pro­curorii DNA Cluj, informează Agerpres.

Astfel, fostul edil ar putea părăsi penitenciarul la 18 ianuarie, du­pă finalizarea procedurilor. Avoca­tul lui Anghel, Ioan Blajan, a declarat că admiterea cererii de eliberare condiţionată a fost un lucru firesc, deoarece solicitarea a fost admisă de comisia de specialitate a Penitenciarului Baia Mare, unde clientul său îşi ispăşeşte pedeapsa, şi era puţin pro­babil ca instanţa să refuze cererea.

Cristian Anghel a fost condamnat în martie 2010 de Curtea de Apel Cluj la doi ani şi sase luni de închisoare cu executare pentru neglijenţă în serviciu şi corupţie, după ce şi-a dat acordul pentru achiziţionarea unui imobil social pentru care Primăria Baia Ma­re a plătit aproape 550.000 de eu­ro, deşi valoarea de piaţă a clădirii a fost evaluată de experţi la 150.000 de­ euro.

×
Subiecte în articol: observator