x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristina Coruţ este noul prefect al Capitalei, după demisia lui Cristian Atănăsoaei

Cristina Coruţ este noul prefect al Capitalei, după demisia lui Cristian Atănăsoaei

18 Apr 2012   •   12:44
Cristina Coruţ este noul prefect al Capitalei, după demisia lui Cristian Atănăsoaei

Postul de prefect al municipiului Bucuresti, ramas vacant dupa demisia lui Cristian Atanasoaei, va fi preluat de Cristina Ecaterina Corut, in prezent subprefect, in baza unei hotarari aprobate miercuri de Guvern, a declarat ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Atanasoaei s-a retras de la conducerea Prefecturii pentru a candida din partea PDL, la alegerile locale din vara acestui an, pentru postul de primar in sectorul 5 Bucuresti.

In octombrie 2009, Cristina Ecaterina Corut, la acel moment secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor, a fost reinstalata de Guvern in functia de subprefect al Capitalei, post pe care il pierduse in iulie 2008, printr-o hotarare a fostului Cabinet.

Corut ocupa postul de subprefect al Capitalei din aprilie 2006, dupa ce in intervalul 1 martie 2005-5 aprilie 2006 a lucrat ca director executiv adjunct in cadrul Primariei municipiului Bucuresti.

In perioada septembrie 2005-ianuarie 2006 a fost detasata temporar la Ministerul Integrarii Europene, in functia de secretar general adjunct.

Ea a lucrat in Primaria Capitalei din 2001, cand primarul general de atunci, Traian Basescu, a numit-o consilier juridic.

×