x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Critici - Vanghelie nu se uita si-n ograda lui

Critici - Vanghelie nu se uita si-n ograda lui

de Monica C. Andrei    |    06 Iul 2006   •   00:00

"Videanu este un primar incompetent, este un prost administrator. Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in Consiliul General, consilierii PNL vor vota in sedinta de maine (n. r. - astazi) proiectul Pasajul Basarab, care este ilegal, si vor primi in schimb 15 concesionari de terenuri", asa si-a inceput ieri Marian Vanghelie, edilul Sectorului 5, tirul acuzatiilor la adresa primarului general.

Vreme de cateva zeci de minute, Vanghelie n-a avut timp nici sa mai respire de cate avea sa spuna. Pentru ca este mai usor sa faci circ pe seama altuia, fara a te uita in primul rand si in ograda ta, primarul "care este" l-a apostrofat pe Videanu pentru contractele de salubrizare care oricum sunt la primariile de sector, pentru licitatia de achizitii de autobuze care trebuia organizata, conform lui Vanghelie la sediul RATB si pentru faptul ca risipeste banii publici pe proiecte "SF".

Vioiciunea lui Vanghelie a disparut atunci cand a fost intrebat daca a asfaltat macar o strada. "Nu stiu sa va spun acum, va trimit prin fax", a replicat edilul, altfel foarte vehement la adresa altora. (Monica C. Andrei)

×
Subiecte în articol: observator