x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Csibi Barna, dat afară de la ANAF

Csibi Barna, dat afară de la ANAF

de Gabriela Antoniu    |    05 Mai 2011   •   17:09
Csibi Barna, dat afară de la ANAF

163968-barna.jpgComisia de Disciplină a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a decis astazi eliberarea din funcţie pentru absente nemotivate de la locul de munca a lui Csibi Barna,  funcţionarul public care, în 14 martie, a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu în centrul municipiului Miercurea Ciuc.

Din cauza acestui gest, Barna a fost detaşat cu începere din data de 20 aprilie, pentru cinci luni, la Administraţia Finanţelor Publice Sector 2 Bucureşti, la Serviciul evidenţa plătitori persoane fizice. El nu s-a prezentat  insa la serviciu, motiv pentru care,  seful ANAF, Sorin Blejnar declara pe 26 aprilie ca Barna va fi demis. "El nu s-a prezentat la serviciu de miercurea trecuta. Voi sesiza maine dimineata Comisia de Disciplina pentru a lua masurile legale potrivit Legii 188/99 (privind Statutul functionarilor publici, n.r.)", a declarat Blejnar.

Anterior mutării la Bucureşti, Csibi Barna fusese detaşat, începând cu 21 martie, la Abrud, unde nu a mai ajuns însă, după ce, în urma unei întâlniri avute cu directorul executiv al DGFP Alba, Marius Zinca, a depus o cerere pentru acordarea concediului legal de odihnă pe o perioadă de 21 de zile.

×