x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum a cazut de 10 ori "FLANGRANTU' " montat de DNA pentru directorului Spitalului din Ploiesti

Cum a cazut de 10 ori "FLANGRANTU' " montat de DNA pentru directorului Spitalului din Ploiesti

de Dan Constantin    |    27 Aug 2015   •   11:40
Cum a cazut de 10 ori "FLANGRANTU' " montat de DNA pentru directorului Spitalului din Ploiesti
Sursa foto: Alexandru Băloi / observatorulph.ro

Zarva mare ieri la ora pranzului. Televiziunile de stiri anuntau, prin spargerea emisiunilor, surprinderea managerului Spitalului de Urgenta Ploiesti in momentul cand lua de mita la Bucuresti.

Ziaristii acreditati aflasera toti, pe surse, la unison, ca doctorul Baloi luase 30.000 de lei de la o firma pentru a face plati restante. Locul infractiunii - Piata Romana. Se repeta cu obstinatie ca infractiunea era dovedita cu FLAGRANT.

Trec ore bune si nu mai apare nicio confirmare oficiala de la DNA despre caz. Se rostogolesc pe croluri aceleasi informatii -  FLAGRANT CU MITA DE 30 DE MII DE LEI luata de doctorul din Ploiesti.

Abia joi dimineata, nu chiar la prima ora, DNA da un comunicat. Sa retinem:

1. Este un denunt facut de un om de afaceri care sustine ca i-a dat doctorului Baloi IN ULTIMUL AN foloase necuvenite si ceva bani care reprezinta 20 la suta din valoarea contractului incheiat cu spitalul. Valoarea cumulata a bunurilor primite de Baloi - 6.500 de lei, echivalent circa 1.450 euro. Rezulta ca intregul contract incheiat de spital cu omul de afaceri se ridica la 7.200 de euro. O AFACERE ,,URIASA''.

2. Flagrantul a fost constatat de procurori prin gasirea asupra directorului Baloi a sumei de 3.000 de lei.

Asadar, suma data pe surse drept MITA LA PIATA ROMANA, ajunge in realitate sa fie de ZECE ORI MAI MICA. FLAGRANTUL A FOST CONSTATAT, NU SURPRINS. Baloi avea un plic cu banii dati de mituitorul denuntator. Din comunicat nu rezulta ca Baloi a pus mana pe bani sau ca stia ce contine plicul. Ordonanta de retinere emisa in cursul noptii , dupa ora 1, expira dupa 24 de ore. Tribunalul urmeaza sa judece o cerere a procurorilor DNA de arestare a medicului din Ploiesti.

Pana una alta flagrantul in acest caz seamana a FLANGRANT, incadrarea celebra data de Isaura, fata lui Bercea Mondial.

×
Subiecte în articol: flagrant baloi