x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum l-a ucis românul Cosmin Chiţu, prin Google Translate, pe directorul şcolii din Norvegia

Cum l-a ucis românul Cosmin Chiţu, prin Google Translate, pe directorul şcolii din Norvegia

07 Mar 2012   •   12:48
Cum l-a ucis românul Cosmin Chiţu, prin Google Translate, pe directorul şcolii din Norvegia

Numele meu este Cosmin Chitu si va contactez in legatura cu un eveniment tragic in care eu reies ca fiind vinovat de crima. In decursul zilei de ieri numele meu a aparut in nenumarate articole online ca fiind cel al studentului roman responsabil de moartea directorului scolii DRH Norway.

Modul in care mass media autohtona a ajuns la o asemenea concluzie este mai mult decat ridicol. S-a preluat un articol din presa norvegiana (http://www.vl.no/samfunn/drh-ansatt-dod-etter-knivstikking/ ) care apoi a fost tradus folosind Google Translate si s-au facut niste corelari absolut fanteziste.

Nu apar in nici un articol norvegian ca fiind implicat in crima din Norvegia ci doar imi este mentionat numele si faptul ca am descris conditiile mizere ale organizatiei DRH/Humana People to People.

Relatarea mea apare pe site-ul www.tvindalert.com incepand cu data de 19 februarie 2012 (http://www.tvindalert.com/?s=chitu+cosmin) si nu are nici o legatura cu evenimentele petrecute recent. Acest fapt nu a reprezentat un obstacol pentru cativa jurnalisti care au compilat cele doua incidente fara nici cea mai vaga idee despre veridicitatea evenimentelor descrise. Este inadmisibil ca cineva sa fie acuzat de crima in atatea publicatii fara ca macar o sursa sa confirme informatiile. Mentionez doar cateva ziare si posturi de televiziune care au facut asemenea gafe: Realitatea TV, B1TV, Antena 3, Adevarul (editia de Iasi), Libertatea, Ziare.com, MondoNews.ro, Kappa.ro etc. Am atasat si un document in care descriu situatia in amanunt. Scopul acestui email este de a dezminti relatarile nefondate ce implica numele meu.


×