x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum o scoate DNA pe Udrea prin canalizarea din Comarnic

Cum o scoate DNA pe Udrea prin canalizarea din Comarnic

de Dan Constantin    |    17 Feb 2015   •   12:45
Cum o scoate DNA pe Udrea prin canalizarea din Comarnic

Când Udrea era scoasă pe uşa din spate a arestului, percheziţiile la firme în care sora şi cumnatul premierului sunt acţionari intrau pe uşa din faţă a ştirilor.

Udrea a fost dusă la Înalta Curte pentru recursul la starea de arest. Decizia este în dezbatere de câteva ore. Prietena Ruxi Dragomir aşteaptă în ţinuta all black verdictul. Are o mină cam fleoşcaită, semn că partenera de dublu nu se va întoarce curând în echipă.

Televiziunile băsiste nu mai dau imagini cu Udrea încătuşată. Informaţia zilei este ''perchezitii la mama lui Ponta''. Mutate la DNA Ploieşti îl pândesc pe cumnatul lui Ponta să facă declaraţii.

Nimeni nu ştie cum arată cumnatul Herţanu, dar reporterii sunt informaţi ''pe surse'' că sunt fraude de milioane de euro. Fonduri europene, blasfemie, din care s-au săpat canalizările în Comarnic. Alt reporter,  mai blindat, prins de realitate, zice şi de o firmă de contabilitate.

Băiatul este confuz, aruncă vorba moldovenită unei moderatoare cu ochii verzi, excitate în cască să strige ''Ponta, Ponta , demisia, demisia!''.

A ştiut, a  plecat cu banii europeni, săriti! În pauze aruncă şi o ştire mică despre Udrea, ia vorbele blondei care lansează moda zilei - gri încătuşat. Ultimul răgnet care va fi preluat de fani şi fanici o treanţă largă sub care se ţin mâinile ascunse împreunate strâns de o mică bijuterie fermă din oţel, înseriate la Interne.

Un exces OBLIGATORIU PENTRU AUTENTICITATE va comenta noul trend doamna cu găina la subraţ care dă note la miezul nopţii pentru îmbrăcaţii Bucureştilor. Alt post, mai orădeano - maghiar, bagă şi el canalizarea din Comarnic la înaintare şi o lasă pe Udrea să scape prin rigolele oraşului de unde începe calvarul de weekend pe Valea Prahovei. Tele din Calea Victoriei exultă şi el. Are obligaţii la toată lumea - şi la arestaţii de azi, şi la cercetaţii de mâine, şi la securişti, şi la vardişti, şi la acoperiţi şi la ruşi şi la americani, şi la comunişti şi la capitalişti.

Hop, bucurie mare, la spartul târgului, când îl admonestau pe Oprescu, primarul, că nu trece pe la geamurile lor, apare în cadru Ghiţă. Suspect la DNA Ploieşti. Stop emisie. Alo, domn general, asta cum o tratăm? Alo, cu DOMNU COLDEA VĂ rugăm. DA, e URGENT! 

Cele mai citite articole:
■ Milioane de computere din intreaga lume, compromise de spionii NSA! Verifica-ti hard-disk-ul!

■ DOVADA! Dispozitiv programat de extraterestri, samanta vietii pe Pamant

■ Ce se intampla cu sufletul dupa moarte? A fost gasit raspunsul (VIDEO)


×