x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum PROSTIA transformă în lacrimi bucuria unui copil

Cum PROSTIA transformă în lacrimi bucuria unui copil

de Cristi Severin    |    20 Apr 2012   •   22:16
Cum PROSTIA transformă în lacrimi bucuria unui copil

Prostia doare, dar nu asa cum ar fi drept, pe cel care o demonstreaza public, din pacate ii doare pe cei care au avut nenorocul sa-l intalneasca.

Ultima demonstratie de forta a prostiei s-a petrecut pe stadionul Ghencea, unde ordinea si disciplina au putut fi reinstaurate doar dupa ce un banner afisat de niste pusti a fost confiscat de pe gardurile tribunei steliste. Motivul, pueril: NU AVEA AUTORIZATIE! De neinteles de catre pustiul care muncise o zi intreaga sa inscriptioneze pe panza: "Vreau si eu ceva: Steaua campioana!",

Mihai Ciobanu, copilul din imagini cu lacrimi in ochi, nu poate pricepe cum s-a putut intampla asa ceva:"Am muncit toata ziua la acest baner,am vopsit si gresia in casa, m-a certat si mami pentru mizerie, dar mi-a iesit bannerul. Mi l-a luat observatorul si cei de la paza! De ce? Ce-am facut? Asta e visul meu: vreau s-o vad pe Steaua campioana! E ceva rau in asta?!", spune el pe Facebook.

E ceva rau in asta? Azi a fost bannerul, maine poate fi faptul ca zambesti prea des, ca ai barba, ca porti ochelari...

Dictatura prostiei continua si in numele ei in aceasta seara au actionat observatorul partidei de fotbal Steaua - FC Vaslui - GHEORGHE NEDELESCU si OAMENII DE ORDINE care au smuls banner-ul de pe gard si o data cu el bucuria din inima unui copil.


P.S. Mitica Dragomir a tinut sa se alature din proprie initiativa celor mentionati mai sus, scuzand fractura de logica prin invocarea REGULAMENTULUI: "Nedelescu este unul dintre cei mai buni observatori. Sigur nu a incalcat regulamentul. El este un baiat foarte priceput".

×