x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum să nu fii înşelat de BLACK FRIDAY. Sfaturi pentru identificarea ofertelor reale

Cum să nu fii înşelat de BLACK FRIDAY. Sfaturi pentru identificarea ofertelor reale

13 Noi 2013   •   09:32
Cum să nu fii înşelat de BLACK FRIDAY. Sfaturi pentru identificarea ofertelor reale

În fiecare an, ultima zi de vineri a lunii noiembrie este ziua reducerilor, denumită Black Friday. Isteria promoţiilor şi reducerilor de preţ care va culmina în 29 noiembrie poate să te păcălească dacă nu eşti atent, spun specialiştii.

Întrucât fenomenul a luat amploare în toată lumea, iar clienții devin tot mai interesați, odată cu reducerile oficiale, apar și oferte false, care nu fac parte din promoția Balck Friday.

Publicația The Atlanta Journal a publicat un articol în care oferă cititorilor mai multe sfaturi pentru a nu  se lăsa înșelați.

Jurnaliștii îi îndeamnă pe oameni să studieze cu atenție ofertele la produsele pe care doresc să le achiziționeze, însemnând preț și caracteristici. Astfel, atunci când apare explozia de reduceri, să știe care sunt cele reale și convenabile.

De asemenea, oamenii sunt sfătuiți să-și facă o strategie, să știe clar ce produse vor să cumpere și din ce magazine. Asta îi va ajuta să se concentreze asupra lucrurilor de care chiar au nevoie și să economisească bani.

Pentru a ajunge cât mai repede la produsele dorite, se recomandă o parcurgere prealabilă a magazinelor, pentru a știi unde sunt așezate produsele avute în vedere.

×