x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cursuri suspendate în 67 de şcoli din cauza gerului. Vezi judeţele afectate

Cursuri suspendate în 67 de şcoli din cauza gerului. Vezi judeţele afectate

de Diana Scarlat    |    31 Ian 2012   •   09:51
Cursuri suspendate în 67 de şcoli din cauza gerului. Vezi judeţele afectate


Ministerul Educatiei transmite ca 16 inspectorate scolare judetene se confrunta cu probleme cauzate de temperaturile negative, iar cursurile au fost supendate in 67 de unitati de invatamant.

Inspectorii pot decide inchiderea scolilor atunci cand considera ca nu se pot desfasura cursurile in conditii optime, iar situatia se raporteaza zilnic la Ministerul Educatiei, cursurile urmand a fi recuperate ulterior.

“Situatia este provocata, pe de o parte, de disconfortul termic din salile de curs iar, pe de alta parte, de imposibilitatea asigurarii transportului scolar al elevilor.

Cele mai afectate judete sunt Constanta (13 unitati de invatamant), Tulcea (13 unitati de invatamant), Vrancea (11 unitati de invatamant), Galati (10 unitati de invatamant)', transmite MECTS.

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar, Oana Badea, atrage atentia inspectorilor scolari generali sa tina cont de prognoza meteo care avertizeaza ca maine temperaturile vor inregistra cele mai scazute valori din ultima perioada.


×