x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curve "livrate” la domiciliu

Curve "livrate” la domiciliu

de Violeta Fotache    |    19 Oct 2010   •   00:00

DIICOT a destructurat o reţea de traficanţi de persoane ce acţiona pe raza judeţului Alba Iulia



Procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Alba Iulia şi lucrători de poliţie judiciară delegaţi din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au descins marţi la locuiţele membrilor unei puternice grupări de crimă organizată. Au fost percheziţionate 18 domicilii ale membrilor grupării conduse de învinuitul Ş.T.V. şi au fost identificaţi 17 membri ce au fost duşi la Parchet pentru anchetă. Potrivit DIICOT, reţeaua acţionează pe raza judeţului Alba Iulia şi este specializată în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, şantaj (recuperarea de datorii prin violenţă şi ameninţare).

Anchetatorii DIICOT au stabilit că persoanele de sex feminin racolate erau plasate de către membrii grupării, în scopul întreţinerii de relaţii sexuale, fie la diferite localuri din municipiul Alba Iulia şi din alte localităţi din apropiere, fie direct acasă la clienţi. Totodată, s-a stabilit că această grupare infracţională a şantajat, la comandă, mai multe persoane în vederea recuperării unor datorii.

Procurorii urmează să decidă cine va fi reţinut şi prezentat apoi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.


×
Subiecte în articol: observator