x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dâmboviţa: Învăţătoare lovită şi înjurată de un elev de 11 ani

Dâmboviţa: Învăţătoare lovită şi înjurată de un elev de 11 ani

10 Feb 2011   •   11:02

Un elev în clasa a V-a la Şcoala generală "Şerban Cioculescu" din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, a lovit şi a înjurat o învăţătoare. Potrivit reprezentanţilor şcolii, incidentul a avut loc miercuri, în timpul programului claselor primare.

"Aşa s-a întâmplat şi în momentul producerii incidentului, eram la oră, elevul a deschis uşa şi l-am întrebat ce doreşte. Nu a răspuns şi m-am dus spre el ca să-l duc la director, dar pe hol m-a înjurat şi m-a lovit peste faţă", a spus învăţătoarea Magdalena Baicu, potrivit Mediafax.

Directorul şcolii şi diriginta elevului spun că acesta nu este la primul incident de acest fel, precizând că situaţia familială ar putea fi o explicaţie pentru comportamentul acestuia.

"Nu am mai avut astfel de cazuri, astfel de elevi, dar am mai avut probleme cu acelaşi elev. Răspunde urât colegilor, profesorilor, se comportă total anormal. O parte din vină pentru comportamenul elevului o poartă şi părinţii acestuia care sunt plecaţi în străinătate şi care nu s-au ocupat suficient de educaţia sa, în acest moment, băiatul locuind cu bunica sa", a declarat profesorul Radu Tudor, directorul Şcolii "Şerban Cioculescu" din Găeşti.

Învăţătoarea nu a depus plângere la Poliţie, astfel că elevul va fi sancţionat disciplinar, cu scăderea notei la purtare.

×