x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Şova: "Nu văd motivul pentru care Victor Ponta şi-ar da demisia. Nu a făcut nimic ilegal"

Dan Şova: "Nu văd motivul pentru care Victor Ponta şi-ar da demisia. Nu a făcut nimic ilegal"

08 Iun 2015   •   14:30
Dan Şova: "Nu văd motivul pentru care Victor Ponta şi-ar da demisia. Nu a făcut nimic ilegal"

Dan Şova nu intenţionează să demisioneze din Senat şi spune că nici premierul Victor Ponta nu ar trebui să-şi dea demisia din fruntea Executivului pentru că nu a facut absolut nimic ilegal. Şova a făcut aceste declaraţii la ieşirea din sediul IPJ Ilfov, unde a fost pentru a stabili cu oamenii legii programul pe care trebuie să-l respecte în cadrul măsurii de control judiciar.

Citeşte şi Dan Şova, chemat la DNA

Întrebat dacă premierul Victor Ponta ar trebui să demisioneze, senatorul Dan Şova a spus că nu vede niciun motiv, potrivit ANTENA 3.

Citeşte şi Dan Şova. Procurorii au extins acuzaţiile

"Nu fac comentarii politice, dar nu văd motivul pentru care şi-ar da demisia. Nu a făcut nimic ilegal", a afirmat senatorul Dan Şova.

Citeşte şi Dan Şova, pus sub control judiciar

Răspunzând unei întrebări, el a susţinut din nou că Victor Ponta nu a fost niciodată asociat la cabinetul de avocatură "Şova şi asociaţii".

Citeşte şi DNA ar fi găsit probe la percheziţiile de la biroul lui Şova

"Există o foarte mare diferenţă (n.r. - între a fi asociat şi partener la o casă de avocatură), în sensul că legea reglementează parteneriatul în momentul în care cineva face parte din societate. Atât domnul Ponta, cât şi eu am luat hârtii de la Barou pentru a convinge presa că nu a fost niciodată asociat în firma de avocatură "Şova şi asociaţii". Conlucrarea profesională dintre două entităţi - că sunt societăţi civile, cabinete individuale - este reglementată de Legea avocaturii începând cu 1995. Aşa cum a fost şi la "Şova şi asociaţii", au fost mai multe conlucrări profesionale", a declarat Şova.

Citeşte şi Răspunsul lui Teodor Atanasiu la afirmațiile lui Victor Ponta: Nu am semnat niciun contract cu Dan Şova

Dan Şova a mai susţinut că nu va demisiona pentru că "nu a încălcat legea cu nimic".

Şova a fost astăzi pentru prima dată la Poliţie de când a fost pus sub control judiciar în dosarul în care procurorii îl acuză de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Citeşte şi Alina Gorghiu are contracte similare cu Dan Şova

Dan Şova nu are voie să ia legătura cu premierul Victor Ponta şi trebuie să se prezinte la poliţie în fiecare luni şi vineri.



×