x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Tudorache, replică la postarea lui Clotilde Armand: Se împăunează cu munca și rezultatele altora

Dan Tudorache, replică la postarea lui Clotilde Armand: Se împăunează cu munca și rezultatele altora

22 Iun 2021   •   17:14
Dan Tudorache, replică la postarea lui Clotilde Armand: Se împăunează cu munca și rezultatele altora

Dan Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu”, pentru că, în privința Școlii 179, doar a făcut recepția unei extinderi finlizată de „administrația bolșevică”.

 

Fostul edil scrie pe pagina sa de socializare că așteaptă „cu mare interes” să citească și cum a construit Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Clotilde Armand a anunțat marți, că Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri și că au fost recepționate lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori)”, a transmis primarul.

×
Subiecte în articol: dan tudorache