x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu îi reamintește lui Coldea despre rolul pe care l-a jucat pe „culoarele justiției”

Dan Voiculescu îi reamintește lui Coldea despre rolul pe care l-a jucat pe „culoarele justiției”

de Redacția Jurnalul    |    22 Iun 2024   •   15:19
Dan Voiculescu îi reamintește lui Coldea despre rolul pe care l-a jucat pe „culoarele justiției”

Profesorul Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, reamintește ce rol juca Florian Coldea în justiție, în perioada în care președinte era Traian Băsescu. Numele lui Florian Coldea apare într-o înregistrare a unei discuții dintre Traian Băsescu și un interlocutor necunoscut, a cărei autenticitate a fost recunoscută de fostul președinte. Florian Coldea, alături de Camelia Bogdan și Laura Codruța Kovesi erau cele mai importante „instrumente” ale „statului mafiot”, așa cum recunoștea Traian Băsescu.

Recent, Florian Coldea a trimis un amplu comunicat de presă, în care a spus că își asumă toate acțiunile sale și a negat acuzațiile care I se aduc, cele mai recente venite din Albania și care vizează posibile legături cu traficul de droguri.

 

Iată ce scrie Dan Voiculescu pe blogul personal:

 

„Coldea – disperarea unui criminal

 

Redau in extenso afirmațiile, recunoscute de Traian Băsescu ca fiind adevărate, referitoare la Coldea:

Traian Băsescu: Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da’ să vezi conversația când îmi spuneau că îl luăm pe Mustață din complet. Da? Hai băieți să-l aruncăm în aer! Vreți să-mi distrugeți familia?

Interlocutor: Ce stat este ăsta, domnule președinte?

​Traian Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu știu ce spun.

​Interlocutor: Probleme cu dosarul Voiculescu?

Traian Băsescu: Să-I vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit.

Traian Băsescu: Cum îmi spunea mâine îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-I vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan și a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-I dead oar zece. Pe urmă trage concluziile Coldea, știi. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

​Interlocutor: Sunteți supărat pe ei.

Traian Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat și la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!”.

Înregistrarea poate fi văzută AICI.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu coldea rol justitie