x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Iniţiativă

Dan Voiculescu: Iniţiativă

22 Sep 2008   •   00:00

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a anunţat ieri că va demara o acţiune de strângere de semnături din partea conducătorilor auto din Bucureşti, pentru caprimarul general să prezinte un plan de fluidizare a traficului.

“Administrarea haotică a traficului din Bucureşti impune urgent ca Primăria să ofere un proiect de optimizare a circulaţiei. Voi iniţia o campanie de strângere de semnături din partea conducătorilor auto din Bucureşti, pentru a solicita Primăriei să prezinte în două săptămâni un plan de fluidizare a traficului în Capitală”, a spus Voiculescu, subliniind că problema circulaţiei haotice este şi o consecinţă a lipsei de organizare de la nivelul Poliţiei Rutiere. Liderul PC a arătat că circulaţia ordonată din timpul Summit-ului NATO dovedeşte dezinteresul şefului Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti pentru administrarea traficului din Capitală.

“Diferenţa vizibilă dintre haosul din acest moment din circulaţia în Capitală şi ordinea din perioada Summit-ului NATO arată că problema traficului este şi o consecinţă a mobilizării superficiale a Poliţiei Rutiere. Îl îndemn pe primarul Capitalei să solicite înlocuirea şefului Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti pentru dezinteresul cu care tratează una dintre cele mai importante probleme a Bucureştiului”, a conchis Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: observator