x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Înţeleg frustrarea celor care nu mă pot învinge, m-am confruntat o viaţă cu asemenea cazuri. Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos

Dan Voiculescu: Înţeleg frustrarea celor care nu mă pot învinge, m-am confruntat o viaţă cu asemenea cazuri. Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos

02 Iun 2013   •   22:13
Dan Voiculescu: Înţeleg frustrarea celor care nu mă pot învinge, m-am confruntat o viaţă cu asemenea cazuri. Dacă cineva crede că mă ascund acum este fie prost, fie ticălos

Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, răspunde pe blogul său campaniei de denigrare îndreptată împotriva sa, a familiei sale şi a trustului Intact.
Menţionând că această campanie furibundă are ca punct de plecare specularea unui conflict comercial , denaturat într-un dosar penal, Dan Voiculescu precizează că în doar trei zile numele său a fost menţionat de peste 5000 de ori, de doar două televiziuni, în contexte halucinante, conţinând dezinformări flagrante, cu scopul evident de a genera presiuni asupra instituţiilor statului.
În postarea de pe blogul său, Dan Voiculescu informează că l-a împuternicit pe avocatul său, profesorul Gheorghiţă Mateuţ, să notifice tuturor acelora care dezinformează cu interesul evident de a pune presiune pe instituţiile statului şi a denigra trustul Intact, că vor răspunde în justiţie pentru aceste acţiuni defăimătoare.

Red[m ]n continuare, integral, articolul postat de Dan Voiculescu pe blogul său - http://danvoiculescu.net

"Obsesie, disperare sau presiune asupra institutiilor statului?
In intervalul 1 martie – 10 mai 2013, Evenimentul zilei a publicat, in print si online, 146 de articole cu si despre Dan Voiculescu. Articole distincte! In cadrul acestora, numele meu a fost mentionat, direct sau indirect, de 735 de ori. Subiectul predilect: dosarul ICA din care jurnalistii publicatiei amintite repeta invariabil si tendentios cateva date din rechizitoriu, ignorand programatic orice informatii obiective (expertize comandate de instanta care concluzioneaza ca nu exista prejudiciu; grave erori de procedura – ex. declaratii influentate flagrant de procurori; sute de privatizari ale unor institute de cercetare, desfasurate dupa aceeasi procedura, care nu au facut obiectul niciunei cercetari; lipsa totala a oricaror probe directe si indirecte impotriva mea etc.).

Am ales sa nu raspund denigrarilor decat in instanta. Si, in recentul proces in care Traian Basescu a fost condamnat pentru afirmatii calomniatoare la adresa mea, am dovedit ca justitia este raspunsul adecvat la asemenea abordari.

In aceste zile, speculand un conflict comercial denaturat intr-un dosar penal din motive care, sunt convins, vor fi elucidate de justitie , s-a declansat o noua campanie furibunda de denigrare orientata impotriva mea, a familiei mele si a trustului Intact.

Din datele preliminare ale monitorizarilor, in doar trei zile, doua televiziuni mi-au invocat numele de peste 5000 de ori in contexte halucinante, printre care dezinformari flagrante care au scopul evident de a genera presiuni asupra institutiilor statului. Astazi, duminica, 2 iunie 2013, un post caruia ii voi intenta un nou proces, comunica, in regim de breaking news, ca as fi plecat din tara pentru a evita “consecintele dosarului Sorin Alexandrescu”!?

Eu inteleg frustrarea celor care nu ma pot invinge, m-am confruntat o viata cu asemenea cazuri. Dar, dupa ce am infruntat deschis abuzurile regimului Basescu in perioada sa de maxima forta, daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos. Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi, dar aceasta intamplare nu are nicio legatura cu cazul Alexandrescu. Eu imi planific deplasarile din timp si nu-mi pot schimba programul dupa dorintele unor televiziuni pierdute in derizoriu, certate cu bunul simt si adevarul.

Am imputernicit pe profesorul Gheorghita Mateut sa notifice celor care dezinformeaza cu interesul evident de a genera presiune asupra institutiilor statului si de a denigra trustul media numarul 1 din Romania ca vor raspunde in justitie pentru actiunile lor. Totodata, vor fi sesizate oficial toate institutiile interne si internationale care au competenta pe zonele de audiovizual si concurenta.

Cei care incearca sa acumuleze cota de piata printr-un razboi incorect, bazat pe dezinformari si presiuni, dus impotriva televiziunilor unui trust 100% romanesc, confirmat zilnic de increderea a 10 milioane de romani, si-au facut un calcul gresit.

A mai incercat cineva sa ii convinga pe romani “sa nu se uite la Antene” si a pierdut cu 87%."

×