x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: "Vendeta personală a domnului Grigore Cartianu nu ţine loc de argumente"

Dan Voiculescu: "Vendeta personală a domnului Grigore Cartianu nu ţine loc de argumente"

20 Ian 2009   •   00:00

Plecând de la articolul "Felix, marele câştigător la Loto", apărut ieri în cotidianul Adevărul, preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a făcut, în virtutea dreptului la replică, o serie de precizări.



"1. Vendeta personală a domnului Grigore Cartianu, urmare a antipatiei pe care domnia sa mi-o poartă din perioada în care actualul salariat de la Adevărul a fost
dat afară de la trustul pe care l-am fondat, nu ţine loc de argumente în subiectul pe care îl dezvoltă cotidianul Adevărul în articolul de faţă.
2. M-aş fi aşteptat de la un cotidian serios, aşa cum Adevărul a arătat că poate fi de multe ori, la o documentare mai riguroasă asupra subiectului şi un punct de vedere
care să servească într-adevăr informării cititorilor, şi nu interesului unuia sau altuia dintre şefii echipei editoriale de la Adevărul.
3. Informaţiile tendenţioase vehiculate în articol la adresa mea reflectă doar încercarea autorului de a construi în mod deliberat o culpă personală, apariţia având toate datele unei simple calomnii pe care o voi trata în consecinţă", se arată în dreptul la replică al liderului PC.

×
Subiecte în articol: observator