x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dani Oţil, scos din minţi de o echipă de instalatori. Uite ce a păţit moderatorul!

Dani Oţil, scos din minţi de o echipă de instalatori. Uite ce a păţit moderatorul!

24 Dec 2013   •   14:48
Dani Oţil, scos din minţi de o echipă de instalatori. Uite ce a păţit moderatorul!

Dimineaţa de Crăciun îl găseşte pe matinalul Dani total ... nepregătit. În pijamale, Dani se trezeşte la uşă cu o mulţime de invitaţi nepoftiţi. Răzvan, Aurică, Cătălin Oprişan, Roxana şi ceilalţi membri ai echipei Neatza se transformă într-o echipă gălăgioasă de instalatori, decişi să repare tot şi să mănânce tot ce găsesc în cale. Oricât şi-ar dori să scape de ei, Dani nu are nicio şansă, aşa că se hotărăşte să îşi deschidă o academie de gazde, pentru ca telespectatorii să nu ajungă în situaţia lui. Hotărât să îi înveţe ce trebuie să facă atunci când NU aşteaptă pe cineva în vizită, Dani face şi o mică reprezentaţie, în hohotele de râs ale colegilor săi.  

Şi cum petrecere fãrã muzicã nu se poate, rând pe rând, haiosului matinal îi vor cãlca pragul Maria Cârneci, Lucian Drăgan, Constantin Enceanu, Sonny Flame, Anda Adam, Silvia şi Dj Rhino, Elena Gheorghe şi taraful de la Clejani.  Cu invitaţi frumoşi, glume bune şi reţeta lui Vlăduţ, special gândită pentru un meniu de Crăciun senzaţional, telespectatorii nu vor regreta să îşi înceapă Crăciunul alături de Antena 1.

Distracţia continuă în platoul Acces Direct, acolo unde Simona Gherghe le-a pregătit telespectatorilor o surpriză de proporţii: prinţesa Lia vine în platoul emisiunii şi interpretează o melodie din repertoriul Mariei Tănase, artista preferată a familiei regale. Invitat special în emisiunea Simonei va fi şi un altfel de Moş Crăciun, interpretat de carismaticul Jean de la Craiova, Moş Crăciun care le-a pregătit vedetelor invitate în platou o mulţime de provocări. Cum se vor descurca, rămâne de văzut chiar în prima zi de Crăciun, începand cu ora 17.

În seara de Crăciun, transforming show-ul „Te cunosc de undeva!” revine cu o ediţie de poveste, cu colinde şi cântece de iarnă, într-un decor de basm. Pentru prima oară la „Te cunosc de undeva!”, „Regele” Elvis Presley va fi interpretat de o femeie, în vreme ce Maria Buză va face un travesti de excepţie. Ce alte surprize le-au mai pregătit Alina şi Cosmin telespectatorilor, rămâne de  văzut chiar în seara de Crăciun, de la 20:30, la Antena 1.

 

 

 

 

 

 

 

×